Ο παραγωγός των Smiths δεν βλέπει φως στο τούνελ της επανένωσης του συγκροτήματος

Διαβάστε τις δηλώσεις του Stephen Street

24/02/2014 @ 10:51
Ο παραγωγός Stephen Street δήλωσε ότι δεν πιστεύει πως ένα reunion των Smiths θα ήταν πιθανό, καθότι οι συνθήκες είναι «πολύ περίπλοκες».

Ο Street, ο οποίος έκανε την παραγωγή στο τελευταίο δίσκο των Smiths, καθώς επίσης και σε κυκλοφορίες  από Blur και Kaiser Chiefs, μίλησε στο NME σχετικά με τις συζητήσεις που γίνονται εδώ και καιρό με θέμα το μέλλον των Smiths.

Η γνώμη του ήταν κάθε άλλο παρά ενθαρρυντική για αυτούς που θέλουν να δουν ξανά τον Morrissey, τον Johnny Marr, τον Andy Rourke και τον Mike Joyce ξανά μαζί επί σκηνής.

«Αλήθεια δεν το βλέπω να γίνεται», λέει ο Street. «Θα το ήθελα να συμβεί πιο πολύ από οποιονδήποτε άλλο, αλλά τώρα πια είναι αδύνατο. Διάβασα την αυτοβιογραφία του Morrissey και κατέληξα ότι τα θέματα που υπάρχουν δεν μπορούν να λυθούν. Είναι πολύ πολύπλοκα. Είναι πραγματικά κρίμα γιατί ο κόσμος θέλει πάρα πολύ να τους δει και η όρεξή του μεγαλώνει όσο περνάει ο καιρός. Οι Smiths είναι σημαντικοί ακόμα και για κόσμο που δεν είχε γεννηθεί καν όταν η μπάντα ήταν μαζί.»
  • SHARE
  • TWEET