Ο Slash αναλαμβάνει την εκτέλεση παραγωγής σε western thriller

Θα πρωταγωνιστούν οι Harvey Keitel και Mads Mikkelsen

13/05/2014 @ 13:29
Για τα καλά στον χώρο της έβδομης τέχνης φαίνεται πως μπαίνει ο Slash, καθώς μετά την ίδρυση της εταιρίας παραγωγής ταινιών τρόμου Slasher Films και την ενασχόλησή του με την ταινία "Nothing Left To Fear", αναλαμβάνει την εκτέλεση παραγωγής στο επερχόμενο western thriller "Cut Throats Nine".

Στην εν λόγω ταινία θα πρωταγωνιστούν ο Harvey Keitel ("Mean Streets", "Taxi Driver", "The Duellists", "Thelma & Louise", "Reservoir Dogs", "Pulp Fiction") και ο Mads Mikkelsen, γνωστός από τη συμμετοχή του σε διάφορες ταινίες και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά "Hannibal".

Σκηνοθέτης της ταινίας που αποτελεί remake εκείνης του Joaquin Luis Romero Marchent από το 1972 θα είναι ο Rodrigo Gudino, με την υπόθεση να αφορά το πέρασμα από τα Βραχώδη Όρη μιας ομάδας ιππικού που συνοδεύσει κατάδικους.

Κατά τα λοιπά, ο Slash έχει ολοκληρώσει εδώ και αρκετό καιρό τις ηχογραφήσεις του νέου του δίσκου με τον Myles Kennedy και τους Conspirators, για τον οποίο όμως δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας, και ετοιμάζεται να περιοδεύσει με τη μπάντα του στο πλευρό των Aerosmith.

  • SHARE
  • TWEET