O Richie Sambora εγκαταλείπει την τρέχουσα περιοδεία των Bon Jovi για «προσωπικούς λόγους»

04/04/2013 @ 12:23
Ο κιθαρίστας των Bon Jovi, Richie Sambora, αποφάσισε να μη συνεχίσει να περιοδεύει με το συγκρότημα, και να εγκαταλείψει την περιοδεία τους στη Βόρεια Αμερική, επικαλούμενος «προσωπικά θέματα», όπως αναφέρει το Gigwise.

To συγκρότημα εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία ανέφερε πως «Λόγω προσωπικών θεμάτων, ο Richie Sambora δεν θα εμφανιστεί στις επόμενες συναυλίες μας. Όλα τα προγραμματισμένα show θα γίνουν κανονικά».

Ο Sambora δεν εμφανίστηκε στη συναυλία τους στην Alberta του Καναδά το βράδυ της Τρίτης, ενώ δεν είναι σίγουρο ακόμη ότι θα επιστρέψει για να εμφανιστεί στις συναυλίες που θα γίνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Ιούνιο.

Το γεγονός αυτό φαίνεται να έχει επηρεάσει πολύ τον Jon Bon Jovi, καθώς όπως δήλωσε στο κοινό του Καναδά: «Είχα δύο επιλογές, να τα μαζέψω και να φύγω, ή να σας δώσω ό,τι έχω μέσα μου. Ο Richie Sambora δεν θα εμφανίζεται για λίγο καιρό. Αν υπάρχει ένα βράδυ που σας χρειάζομαι πραγματικά, αυτό είναι το αποψινό.»

Ο frontman υποσχέθηκε επίσης να δωρίσει 100.000 δολάρια σε μία τοπική φιλανθρωπική οργάνωση, ώστε να επανορθώσει για τον χαμένο κιθαρίστα του συγκροτήματος.

Ο Sambora είχε προβλήματα με καταχρήσεις ουσιών στο παρελθόν, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει την περιοδεία του 2011, καθώς ακολουθούσε πρόγραμμα αποτοξίνωσης.
  • SHARE
  • TWEET