O Νοel Gallagher τα βάζει με τους Radiohead και όλο τον κόσμο!

Ο πρώην ηγέτης των Oasis αναζητά έναν νέο rock μουσικό με... αγνή αγάπη για τα ναρκωτικά

06/11/2015 @ 12:17
Το έχουμε ξαναγράψει πως ο Νοel Gallagher δεν φοβάται να πει τη γνώμη του, μιλώντας περισσότερο ως ακροατής και λάτρης της μουσικής.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό Esquire, μίλησε για την έννοια της φήμης η οποία χάνεται, σύμφωνα με αυτόν, με τους ασήμαντους σημερινούς pop stars. Πλην του Kanye West, στον οποίο βγάζει το καπέλο!

Διαβάστε τι είπε για συγκεκριμένους καλλιτέχνες, πριν καταλήξει πως «αυτό που ζητάει είναι ένας νέος καλλιτέχνες με αγάπη για τα ναρκωτικά. Οποιοσδήποτε εκτός από τον Pete Doherty των Libertines».

Radiohead: «Ξέρω πως δεν έχουν πάρει ποτέ κακή κριτική. Αν ο Thom Yorke αφοδεύσει σε μια λάμπα και φυσήξει μέσα της, θα πάρει 9 στα 10! Έχω γράψει το
"Don’t Look Back Ιn Anger" για παράδειγμα, άγγιξε μια ολόκληρη γενιά, αλλά κάποιοι θα σου πουν πως οι Radiohead είναι καλύτεροι. Πότε τους ακούει ο κόσμος; Όταν βγαίνει έξω να διασκεδάσει ή σπίτι του; Όποτε γράψει ο Thom Yorke τραγούδι σαν το "Mony Mony" φωνάξτε με. Πήγα να τους δω στο Coachella και ξεκίνησαν αυτά τα  techno "de-de-de-de". Tραγικό!»

Αlex Turner (Arctic Monkeys), Royal Blood: «Στενά τζιν, υφάκι, μέχρι και eyeliner! Η γάτα μου είναι πιο rock n' roll από αυτούς...»

One Direction: «Πραγματικά, ποιος νοιάζεται τί κάνουν οι σημερινοί pop stars; Οι One Direction, σκέτοι cocksuckers, θα μπαινοβγαίνουν σε κλινικές αποτοξίνωσης πριν κλείσουν τα 30 τους.»

Ellie GouldingAdele: «Ποιές είναι αυτές; Η φήμη χάνει το νοήμά της, με τα μικρόφωνα στο αυτί, τα ηλεκτρονικά τους τσιγάρα, τα αρώματα με το όνομά τους. Γαμ..ένα αρχ..δια!»
  • SHARE
  • TWEET