Ο Geoff Tate απολογείται για την κατάσταση των Queensryche

Καμία πρόοδος προς το παρόν με το δικαστήριο να πλησιάζει

10/03/2014 @ 18:58
Με τη διαμάχη των... δύο Queensrÿche να παραμένει άλυτη, o Geoff Tate ένιωσε την ανάγκη μέσω ραδιοφωνικής εκπομπής να απολογηθεί για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί εδώ και δύο χρόνια κι όσο να 'ναι δεν τιμάει καμία από τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές.

O Tate δήλωσε:

«Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση που μου έχετε δείξει όλον αυτόν τον καιρό.

Νιώθω πολύ άσχημα για όλους αυτούς τους ανθρώπους που λατρεύουν αυτήν την μπάντα και διαβάζουν στον τύπο για αυτήν την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Είναι πολύ μπερδεμένη κατάσταση για τον κόσμο. Δεν μπορούν να διακρίνουν τι είναι φήμες και τι αληθινή κατάσταση.

Δυστυχώς σε κάθε δικαστική διαμάχη ακούγονται και αρκετές ανακρίβειες καθώς έχουμε να κάνουμε με δύο πλευρές που προσπαθουν να κερδίσουν. Οι fans βρίσκονται στη μέση αυτής της διαμάχης.

Στεναχωριέμαι που φτάσαμε στα δικαστήρια. Αλλά θα υπάρξει φωτεινή πλευρά, το υπόσχομαι σε όλους και περιμένω για αυτήν την στιγμή.»

Αυτήν την εποχή οι δύο πλευρές προσπαθούν να τα βρούν εξωδικαστικά κι αν σε ένα μήνα οι διαπραγματεύσεις τους παραμένουν άκαρπες, τότε το δικαστήριο θα αποφασίσει για το μέλλον του ονόματος «Queensrÿche».
  • SHARE
  • TWEET