O Edge έπεσε από τη σκηνή!

Η πρώτη συναυλία της περιοδείας των U2 παραλίγο να σημαδευτεί από νέο ατύχημα, αλλά ο κιθαρίστας είναι καλά

15/05/2015 @ 15:51
Χθες οι U2 ξεκίνησαν τη νέα παγκόσμια περιοδεία τους με όνομα "iNNOCENCE + eXPERIENCE" στο Βανκούβερ του Καναδά.

Στη διάρκεια του τελευταίου τραγουδιού της βραδιάς, "I Still Haven't Found What I'm Looking For" και ενώ ο Edge προχωρούσε στην ράμπα, χωρίς να κοιτάζει κάτω, έπεσε στο κενό. Ευτυχώς, γλίτωσε τα χειρότερα. Δείτε το video από εδώ και εδώ. Ο, ξανθός πλέον, Bono έχοντας την πλάτη του γυρισμένη συνέχισε να τραγουδά, καθώς δεν κατάλαβε τι συνέβη.

Να θυμίσουμε πως πριν λίγους μήνες ο Bono είχε σοβαρό ατύχημα με το ποδήλατό του, που τον ανάγκασε σε εγχείριση και συνεχείς φυσιοθεραπείες για να είναι έτοιμος. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες ο ντράμερ Larry Mullen Jr. έχασε τον ηλικίας 92 ετών πατέρα του, ωστόσο μετέβη στο Δουβλίνο για την κηδεία και επέστρεψε στα καθήκοντά του.

Η συναυλία περιλάμβανε 24 τραγούδια, ενώ τα "Do You Remember Rock 'n' Roll Radio?" των Ramones,  "God Save the Queen" των Sex Pistols και "Burning Down the House" των Talking Heads, παίχθηκαν από τους U2 ως εισαγωγές σε δικά τους τραγούδια. Το οπτικό μέρος, όπως συνηθίζουν οι U2, ήταν εντυπωσιακό με μια γιγαντοοθόνη να χωρίζει στα δύο την αρένα, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες.

U2Visuals1

u2Visuals2
  • SHARE
  • TWEET