O Eddy Malm των Heavy Load στο Up the Hammers festival

Ακόμα τρεις μπάντες προστέθηκαν στο lineup του φεστιβάλ

10/06/2015 @ 13:10
Πριν λίγο καιρό, το Up The Hammers ανακοίνωσε τον ερχομό της tribute μπάντας στους Heavy Load, των πρωτοπόρων του του επικού heavy metal, υπό το όνομα Heathens From The North.

Μάλιστα είχε προαναγγείλει πως «θα υπάρχουν μερικοί πραγματικά ξεχωριστοί καλεσμένοι που θα λάβουν μέρος σε αυτή την προσπάθεια να προσεγγιστεί το μεγαλείο της μπάντας. Το όλο εγχείρημα θα παραμείνει μυστικό μέχρι την ημέρα του φεστιβάλ και δεν θα αποκαλυφθούν ονόματα!»

Τελικά έγινε γνωστό πως οι Ηeathens from the North θα έχουν στη σύνθεσή τους κιθαρίστα και συνθέτη των Heavy Load, Eddy Malm. Θα είναι από τις σπάνιες φορές που μέλος των Heavy Load θα παίξει τραγούδια τους μετά την διάλυση της σουηδικής μπάντας το 1985.

Έχει ενδιαφέρον να διαβάσετε τι είχε απαντήσει ο διοργανωτής του φεστιβάλ, Μανώλης Καραζέρης για τους Heavy Load πριν 3 μήνες, σε συνέντευξή του στον Κώστα Πολύζο.

Παράλληλα, στο lineup προστέθηκαν οι Αμερικανοί power metallers, Heir Apparent, οι Γερμανοί Tempest, οι Ιταλοί Etrus Grave και οι Αγγλοι Seven Sisters. Η ενδέκατη έκδοση του Up the Hammers festival θα γίνει την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 στο Κύτταρο. Περισσότερα για το φεστιβάλ από εδώ.
  • SHARE
  • TWEET