O Carlos Santana συναντά άστεγο πρώην μουσικό του

Στο γκαράζ της μητέρας του συγκεκριμένου ανθρώπου γεννήθηκε το γκρουπ του Μεξικάνου κιθαρίστα

23/12/2013 @ 19:10
Μια ιδιαίτερη ιστορία ενός μουσικού έφερε από σπόντα στο φως ένα ρεπορτάζ που διενήργησε δημοσιογράφος τηλεοπτικού σταθμού του San Francisco.

Ο δημοσιογράφος, κάνοντας μια έρευνα για παράνομες χωματερές στην περιοχή της αμερικανικής μεγαλούπολης, έπιασε την κουβέντα με έναν άστεγο ο οποίος ζει σε καταυλισμό χωματερής και ο άστεγος ισχυρίστηκε πως είναι ο Marcus 'The Magnificent' Malone που έπαιξε κάποτε κρουστά στην μπάντα του Carlos Santana, προσθέτωντας μάλιστα πως στο γκαράζ της μητέρας του ξεκίνησε την καριέρα του το γκρουπ.

Ο δημοσιογράφος αν και δύσπιστος έκανε την έρευνα του κι αφού επιβεβαίωσε το αληθές των λεγόμενων του Malone ήρθε σε επαφή με τον Carlos Santana και ο Μεξικάνος κιθαρίστας επισκέφθηκε τον άστεγο μουσικό με τον οποίο είχαν να συναντηθούν από τη δεκαετία του '60. Ο Santana, συγκινημένος από την ιστορία του Malone, του υποσχέθηκε πως θα τον βοηθήσει να σταθεί στα πόδια του ενώ την ίδια επιθυμία εξέφρασαν και άλλα πρώην μέλη της μπάντας.

Ο Marcus Malone έπαιξε κρουστά στο πρώτο άλμπουμ του γκρουπ, αλλά το 1969 καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία και κάπου εκεί σταμάτησε η μουσική του καριέρα.
  • SHARE
  • TWEET