Ο Bob Dylan έπαιξε για έναν μόνο οπαδό του!

Το απίστευτο γεγονός συνέβη στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ στο πλαίσιο πειραματικής σειράς Σουηδικών ταινιών και ο φαν δεν μπορεί ακόμα να συνέλθει

25/11/2014 @ 16:24
Ο 41χρονος Fredrik Wikingsson, δηλωμένος superfan του Bob Dylan, μπήκε πριν δύο μέρες στο Academy of Music, της Φιλαδέλφεια, κάθισε και ετοιμάστηκε να δει μια συναυλία του ειδώλου του, αποκλειστικά για αυτόν!

«Νόμιζα πως από στιγμή σε στιγμή, θα πεταχτούν τύποι από το Punk'd και θα μου πουν ότι όλα είναι μια πλάκα. Δεν μπορούσα να πιστέψω πως ο Dylan θα έκανε κάτι τέτοιο» λέει ο Wikingsson στο Rolling Stone. Κι όμως, 10 λεπτά μετά, τα φώτα χαμήλωσαν και στη σκηνή ανέβηκε ο Bob Dylan μαζί με την μπάντα του.

Δεν έπαιξαν ακριβώς το συνηθισμένο setlist τους, αλλά προτίμησαν και διασκευές, μεταξύ τραγουδιών κυρίως από τα 15 τελευταία χρόνια. "Heartbeat" του Buddy Holly, "Blueberry Hill" του Fats Domino", "It's Too Late (She's Gone)" του Chuck Willis και ένα blues τζαμάρισμα, το οποίο ο Wikingsson  δεν αναγνώρισε. «Ήμουν σε έκσταση, χαμογελούσα συνέχεια. Το σαγόνι μου ακόμα πονάει από το γεγονός ότι δεν μπορούσα να σταματήσω να χαμογελάω!» λέει τρελαμάνος ο οπαδός.

Όλα αυτά τα απίστευτα έγιναν στο πλαίσιο μιας σειράς ταινιών από την Σουηδία με τίτλο «Experiment Alone». Σκοπός των δημιουργών είναι να δώσουν μια εμπειρία που αφορά πλήθη σε ένα και μόνο άτομο. Για να πείσουν τον Dylan, τον πλήρωσαν ποσό που παραμένει μυστικό. «Λογικά ήταν πολλά περισσότερα απ΄ όσα παίρνει συνήθως» δηλώνει ο Wikingsson.

Ο σκηνοθέτης του project είναι φίλος του τυχερού φαν και τον έπεισε αμέσως. «Τη μέρα της συναυλίας δεν έφαγα από την αγωνία μου. Όταν μπήκα στο θέατρο, διάλεξα τη δεύτερη σειρά από τη σκηνή. Σκέφτηκα, μην καθίσω μπροστά και φρικάρει ο Bob! Στο τέλος του δεύτερου τραγουδιού φώναξα "ακούγεστε φοβεροί" και ο Dylan ξέσπασε σε γέλια. Εχω ήδη δύο παιδιά, και είναι φοβερά, αλλά να βλέπω τον Dylan να γελάει μετά από ένα δικό μου αστείο, είναι απλά απίστευτο»!

Ο Wikingsson είπε ακόμα πως στο τέλος του "It's Too Late (She's Gone)" όταν ο Dylan παίζει με την harmonica solo, συνήθως στις συναυλίες αποθεώνεται. Αυτός απλά έκλαψε από συγκίνηση… «Swing by anytime» (πέρνα ξανά, όποτε θες) του είπε ο Dylan μόλις τελείωσε! To βράδυ έπαιζε κανονική συναυλία στην πόλη, αλλά δεν πήγε! Το προσωπικό show τραβήχτηκε με 15 κάμερες και από 15/12 θα μπορούμε να δούμε 15 λεπτά από το YouTube.
  • SHARE
  • TWEET