Νέος δίσκος από την PJ Harvey μέσα στο 2016

Ακούστε ένα πρώτο δείγμα του άλμπουμ

19/12/2015 @ 10:51
Η PJ Harvey πρόκειται να κυκλοφορήσει τη νέα της δουλειά την άνοιξη του 2016.

Η είδηση για τo ένατο στούντιο άλμπουμ της Harvey ανακοινώθηκε παράλληλα με την κυκλοφορία ενός σύντομου κλιπ, στο οποίο η ταλαντούχα μουσικός μας αφήνει να πάρουμε μια μικρή γεύση από την επερχόμενη δουλειά της. Στο κομμάτι τραγουδάει: «Αυτό είναι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, σκάλες και τοίχοι είναι το μόνο που έχει απομείνει».

Ο δίσκος δημιουργήθηκε το διάστημα 2011-2014, κατά τη διάρκεια των ταξιδιών της Harvey και του Murphy σε προορισμούς που περιλαμβάνουν το Κόσοβο, το Αφγανιστάν και την Ουάσινγκτον. Το "Ηollow Of The Hand", ένα βιβλίο με ποιήματα της Ηarvey που δημιουργήθηκαν την ίδια περίοδο, κυκλοφόρησε νωρίτερα μέσα στο 2015. 

Δείτε εδώ το κλιπ που σκηνοθέτησε ο Seamus Murphy.

Το album ηχογραφήθηκε μέσα στο 2015, στο London Somerset House, κατά τη διάρκεια ανοικτών ηχογραφήσεων, τις οποίες μπορούσε να παρακολουθήσει το κοινό.

Η Harvey και ο Murphy έκαναν ένα show πολυμέσων τον περασμένο Οκτώβρη στο Λονδίνο, όπου παρουσίασαν 10 καινούργια κομμάτια, ποιήματα, φωτογραφίες και ταινίες μικρού μήκους του Murphy. Τα κομμάτια ήταν τα εξής: "Chain Of Keys", "The Wheel", "The Orange Monkey", "Dollar Dollar", "The Community Of Hope", "Homo Sappy Blues", "Medicinals", "Near the Memorials To Vietnam And Lincoln", "River Anacostia" and "The Ministry Of Social Affairs".
  • SHARE
  • TWEET