Νέο υλικό με τους Sex Pistols θέλει να ηχογραφήσει ο John Lydon

10/01/2011 @ 10:11
Στην πιθανότητα μίας ακόμα περιοδείας με τους Sex Pistols αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο frontman του θρυλικού punk συγκροτήματος, John Lydon. Παράλληλα, τόνισε πως θα τον ενδιέφερε να γράψει και νέο υλικό με τους ίδιους.

Η θέληση του Lydon για μία ακόμα ενδεχόμενη επανένωση των Pistols πηγάζει, σύμφωνα με τον ίδιο, από την επιτυχία που είχαν οι πρόσφατες εμφανίσεις του με τους Public Image Limited (PiL).

«Για μένα δε θα υπήρχαν οι PiL αν δεν υπήρχαν οι υπόλοιποι από τους Pistols, οπότε νιώθω μία υποχρέωση απέναντι στις ανάγκες τους. Αν θέλουν να βγω μαζί τους για περιοδεία, θα ήμουν χαρούμενος να το κάνω... μέχρι και τρεις βδομάδες αργότερα που δε θα ήμουν. Πάντα έτσι γίνεται», δήλωσε σχετικά ο Lydon, συμπληρώνοντας για το νέο υλικό: «Μιας και είμαι σε συνθετική διάθεση με τους PiL αυτή τη στιγμή, μπορώ να φανταστώ και τους Pistols να κάνουν το ίδιο πράγμα».

Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Lydon αναφέρεται στο ενδεχόμενο να ηχογραφήσουν νέα κομμάτια οι Sex Pistols (οι οποίοι ως γνωστόν έχουν κυκλοφορήσει όλο κι όλο ένα studio δίσκο -το ιστορικό "Never Mind The Bollocks, Here's The Sex Pistols"). Το ίδιο είχε κάνει και το 2008, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.
  • SHARE
  • TWEET