Νέο υλικό από τους Nine Inch Nails μέσα στο 2012;

08/12/2011 @ 10:16
Το 2009, ο frontman των Nine Inch Nails, Trent Reznor, ανακοίνωσε πως θα «χαλάρωνε» από τις δραστηριότητές του με τη μπάντα, μετά από δύο δεκαετίες συνεχούς σύνθεσης και συναυλιών. Παρ' όλα αυτά, φέτος δήλωσε πως θα ασχοληθεί ξανά με τους Nine Inch Nails και σε συνέντευξή του τόνισε πως σκοπεύει να περάσει ένα «σημαντικό μέρος» τους 2012 δουλεύοντας για το συγκρότημα.

Ερωτηθείς σε εκπομπή του BBC Radio One σχετικά με τα πολλά μουσικά side project του, ο Reznor δήλωσε τα εξής:

«Χρειάζομαι να αφοσιωθώ στο να κάνω κάτι διαφορετικό, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα επιστρέψω στους Nine Inch Nails κάποια στιγμή. Βρίσκω τον εαυτό μου να πιέζεται από την ίδια ρουτίνα του άλμπουμ, περιοδεία, άλμπουμ, περιοδεία, άλμπουμ, περιοδεία, την ίδια στιγμή που υπάρχουν πράγματα να δοκιμάσω και να κάνω στη ζωή μου, με τα οποία δεν έχω ασχοληθεί καν».

Στην ερώτηση που ακολούθησε, σχετικά με το αν υπάρχει μέλλον για τους Nine Inch Nails, απάντησε: «Σίγουρα. Σχεδιάζω να περάσω ένα σημαντικό μέρος της χρονιάς που έρχεται με αυτό στο μυαλό και θα δούμε τι θα προκύψει».

Η πιο πρόσφατη δουλειά του Reznor ήταν το soundtrack της ταινίας "Girl With The Dragon Tattoo", δείγμα του οποίου μπορείτε να ακούσετε εδώ.
  • SHARE
  • TWEET