Νέο studio album από τους Refused;

Σοβαρές ενδείξεις ότι οι Σουηδοί επιστρέφουν στην δισκογραφία

13/11/2014 @ 16:51
Το περίφημο hardcore punk σχήμα των Refused είναι πολύ πιθανό να επανέλθει με νέο studio δίσκο μέσα στο 2015, όπως προκύπτει από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

Καταρχάς έγινε γνωστό ότι ο κιθαρίστας Jon Brännström απολύθηκε, γεγονός που υποδεικνύει πως η μπάντα παραμένει ενεργή μετά από την επανένωση για μια σειρά συναυλιών το 2012.

Έπειτα ήρθε η ανάρτηση μιας φωτογραφίας στον λογαριασμό του μπασίστα των …And You Will Know Us By The Trail Of Dead, Autry Fulbright II, στο Instagram -όπου εμφανιζόταν μαζί με τον frontman των Refused, Dennis Lyxzén- συνοδευόμενη από το εξής λεκτικό:

«Στην Αυστρία σήμερα για το Ahoi Pop Festival το Σαββατοκύριακο, μαζί με την St. Vincent και την μπάντα αυτού του τύπου, INVSN, με την οποία ασχολείται ενώ ολοκληρώνει τα φωνητικά για το νέο άλμπουμ των Refused που πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά.»

Μπορεί η συγκεκριμένη ανάρτηση να αφαιρέθηκε γρήγορα από τον λογαριασμό του Autry Fulbright II, εάν όμως υπάρχει δόση αλήθειας στα όσα έγραψε, σε συνδυασμό με την απομάκρυνση του Brännström, είναι πολύ πιθανό σύντομα να έχουμε νεότερα σχετικά με την πολυπόθητη δισκογραφική επιστροφή των Σουηδών.
  • SHARE
  • TWEET