Νέο single και επιστροφή του Sivert Hoyem στην Ελλάδα για συναυλίες

Το "Sleepwalking Man" κυκλοφορεί στις 27 Νοεμβρίου

30/11/2015 @ 12:54
"Sleepwalking Man": Το νέο single του Sivert Høyem.

Το "Sleepwalking Man" είναι το πρώτο single από το καινούργιο άλμπουμ του Sivert Høyem που θα κυκλοφορήσει με τίτλο "Lioness".

Ηχογραφήθηκε στο Oslo, σε παραγωγή των Sivert Høyem, Christer Knutsen και Bjarne Stensli, ενώ η μίξη έγινε από τον Tchad Blake (Arctic Monkeys, Tom Waits, U2, Black Keys, κ.ά.).

Το "Lioness" θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιανουαρίου του 2016 και οι «ψίθυροι των studios» που το ακολουθούν μιλούν για ένα ατμοσφαιρικό, μελωδικό, πιο προσιτό album, που απευθύνεται σε ένα ευρύτερο κοινό, πάντα όμως με την ιδιαίτερη σφραγίδα του Sivert.

Ο Sivert Hoyem θα περιοδεύσει με τους Katzenjammer στην Γερμανία τον Δεκέμβριο, ενώ η ευρωπαϊκή περιοδεία του θα τον φέρει και στα μέρη μας, στα μέσα της άνοιξης (σύντομα θα ανακοινωθούν ημερομηνίες και χώροι).

Το φθινόπωρο που μας πέρασε ο Sivert Høyem κυκλοφόρησε το "Black & Gold", ένα κομμάτι που γράφτηκε ειδικά για την νορβηγική τηλεοπτική σειρά "Occupied" -μια σειρά που, σε ένα δυστοπικό σενάριο του Jo Nesbo, περιγράφει μια κατεχόμενη από τους Ρώσους Νορβηγία, στο κοντινό μέλλον.

Το "Sleepwalking Man" κυκλοφορεί από τις 27 Νοεμβρίου 2015.

Κατεβάστε αρχείο mp3 από εδώ.
Κατεβάστε αρχείο wav από εδώ.

Sivert Høyem - Sleepwalking Man

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET