Νεκρός ο κιθαρίστας των Aleister Wild, μετά από επίθεση του μπασίστα τους

25/10/2011 @ 12:09
O κιθαρίστας των Aleister Wild, Terry Span, απεβίωσε μετά από μερικές μέρες σε κώμα, στο οποίο βρέθηκε λόγω χτυπήματος που δέχτηκε από τον μπασίστα του συγκροτήματος.

Ο μπασίστας Michael Sorden, ο οποίος ήταν ήδη υπό περιοριστικά μέτρα, εξαιτίας ενός βίαιου επεισοδίου με έναν οδηγό φορτηγού, επιτέθηκε και έριξε αναίσθητο τον 48χρονο κιθαρίστα μετά από μία διένεξή τους σχετικά με τον εξοπλισμό του συγκροτήματος, λίγο μετά από μία εμφάνισή της μπάντας στο Colorado.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Ernest Munoz, δήλωσε πως ο Sorden είχε επιτεθεί πρώτα σε αυτόν έξω από το χώρο της συναυλίας και έτσι ο Span μπήκε ανάμεσά τους για να τους χωρίσει, όμως ο μπασίστας χτύπησε και τον άτυχο κιθαρίστα.

Ο Munoz δήλωσε: «Αίμα πετάχτηκε πάνω στα χέρια μου και τότε κατάλαβα πως κάτι πολύ σοβαρό συνέβαινε». Συνεχίζοντας, τόνισε πως ο Sorden, μόλις αντιλήφθηκε πόσο είχε χτυπήσει τον Span, έπεσε στα γόνατά κλαίγοντας και παρακαλώντας τον να συνέλθει.

Οι γιατροί αρχικά εκτιμούσαν ότι ο Span θα υπέφερε από μόνιμο τραυματισμό, ακόμη και αν συνερχόταν από το κώμα. Η αιτία του θανάτου ήταν κάκωση της κεφαλής. Ο Sorden κρατείται μέχρι να του αποδοθούν οι τελικές κατηγορίες.

Οι Aleister Wild κυκλοφόρησαν δύο άλμπουμ, το "Autumn's Wrath" του 1996 και το "Child's Play" του 2000. Ο Span ήταν μέλος του συγκροτήματος από το 1990.
  • SHARE
  • TWEET