Νέα video clip από Black Label Society, In Flames, Protest The Hero και Walking Papers

20/09/2013 @ 11:17
Οι Black Label Society κυκλοφορούν σε λίγες μέρες το αρκετά πιο ακουστικό σε σχέση με το χαρακτηριστικό τους στυλ "Unblackened" σε διπλό CD και DVD.

Μετά το video του "Ain't No Sunshine When She's Gone" δίνουν στη δημοσιότητα μέσω του καναλιού της Eagle Rock στο YouTube το live video του "Spoke In The Wheel".



Οι In Flames κυκλοφόρησαν το 2011 την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά, "Sounds Of A Playground Fading", και διαθέτουν μέσω του καναλιού της Century Media στο YouTube το video clip του ομώνυμου κομματιού του δίσκου.



Οι Καναδοί progressive / mathcore metallers Protest The Hero ανακοίνωσαν πρόσφατα τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου, "Volition", και διαθέτουν στο αντίστοιχο κανάλι του YouTube το lyric video του πρώτου single "Clarity".



Οι Walking Papers, το συγκρότημα στο οποίο συμμετέχουν οι Duff McKagan (Guns N' Roses, Velvet Revolver) και Barrett Martin (Screaming Trees, Mad Season), κυκλοφόρησαν επίσημα το ντεμπούτο άλμπουμ τους, "Walking Papers", στις αρχές Αυγούστου. Μέσω του Rolling Stone, μπορείτε να δείτε το εντυπωσιακό live video του "The Whole World's Watching" από το Moore Theatre του Seattle με τη συμμετοχή του κιθαρίστα των Pearl Jam, Mike McCready και της Synergia Northwest Orchestra.
  • SHARE
  • TWEET