Νέα δισκογραφική και νέο album για τους Kamelot

Ανήκουν πλέον στο δυναμικό της Napalm Records

15/01/2015 @ 14:54
Στο δυναμικό της Napalm Records ανήκουν πλέον οι Kamelot, ενώ ο νέος τους δίσκος πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο ή τον Μάιο.

Ο ιδρυτής και κιθαρίστας της μπάντας, Thomas Youngblood, ανέφερε τα εξής: «Είμαστε υπερβολικά ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε σε μία αναπτυσσόμενη και πεινασμένη ανεξάρτητη εταιρεία όπως η Napalm, με την δύναμη της ευρείας διανομής που θα παρέχει η Universal και η ADA Warner.»

Ο Thomas Caser, αντιπρόεδρος της Napalm Records, δήλωσε: «Όντας οπαδός της μπάντας από την κυκλοφορία του "Epica", ήταν πάντοτε όνειρο για εμένα να δουλέψω με τους Kamelot! Αυτό το όνειρο επιτέλους πραγματοποιήθηκε, και είναι μεγάλη ευχαρίστηση και τιμή για εμάς στην Napalm Records να ανακοινώσουμε την συνεργασία. Προβλέπω ένα λαμπρό μέλλον και δεν θα υπολογίσουμε την προσπάθεια για να φέρουμε την μπάντα εκεί που της αξίζει - στην κορυφή!»

Το "Silverthorn", τελευταίο μέχρι στιγμής άλμπουμ των Kamelot και πρώτο με τον Tommy Karevik πίσω από το μικρόφωνο μετά από την αποχώρηση του Roy Khan, κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2012.
  • SHARE
  • TWEET