Νέα album από Robert Plant και Jeff Beck / Δείγμα από τον νέο δίσκο του Paul Rodgers

Νέες δισκογραφικές δουλειές το 2014 από τρεις κορυφαίες προσωπικότητες της βρετανικής rock

19/12/2013 @ 19:31
Σχεδόν έτοιμος είναι ο δίσκος που ετοιμάζει ο Robert Plant με τους Sensational Space Shifters, σύμφωνα με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του Plant στο facebook.

Μπορεί περισσότερες λεπτομέρειες να μην αναφέρονται, αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως ο θρυλικός τραγουδιστής είχε περιγράψει πρόσφατα τη νέα του μπάντα ως ένα μείγμα ψυχεδελικής βρετανικής μουσικής, delta blues και του πνεύματος των Led Zeppelin.



Μέσα στο 2014, και πιο συγκεκριμένα την ερχόμενη άνοιξη πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ του Jeff Beck, σύμφωνα με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του σπουδαίου κιθαρίστα.

Η ανακοίνωση διευκρινίζει πως μετά από την πρόσφατη περιοδεία του με τον Brian Wilson, o Beck πέρασε τον περισσότερο χρόνο του στο studio με την καινούρια του μπάντα, η οποία αποτελείται από τους Rhonda Smith (μπάσο), Nicholas Meier (κιθάρα), Jonathan Joseph (τύμπανα) και Lizzie Ball (βιολί).

Ενώ ο Beck ετοιμάζει την πρώτη του studio δουλειά μετά το "Emotion & Commotion" του 2010, θα συμμετέχει αρκετά, όπως έχει αναφερθεί, και στην νέα δισκογραφική δουλειά του Brian Wilson.



Στις 27 Ιανουαρίου πρόκειται να κυκλοφορήσει τελικά η νέα δουλειά του τραγουδιστή των Free, Bad Company και εσχάτως των Queen, Paul Rodgers, με τίτλο "The Royal Sessions".

Ένα από τα κομμάτια του δίσκου, και πιο συγκεκριμένα τη διασκευή στο "I've Been Loving You Too Long" του Otis Redding, μπορείτε να ακούσετε εδώ.
  • SHARE
  • TWEET