Motorhead επί σκηνής χωρίς Lemmy;

Αυτές είναι οι δηλώσεις του Mikkey Dee στο περιοδικό Sweden Rock

17/02/2016 @ 21:21

Τα επανομείναντα μέλη των Motorhead μπορεί να παίξουν μαζί επί σκηνής για να τιμήσουν τον Lemmy, αλλά μόνο όταν η χρονική συγκυρία θα είναι η κατάλληλη, σύμφωνα με τον ντράμερ της μπάντας, Mikkey Dee.

Ο Dee λέει στο Sweden Rock: «Κάτι τέτοιο θα γίνει σίγουρα, αλλά δεν έχω ιδέα πότε και πώς. Τώρα δεν είναι η ώρα. Θα ήθελα να περιμένω μέχρι να υπάρξει ζήτηση. Οι οπαδοί έτρωγαν χάμπουργκερ για 40 χρόνια, οπότε ίσως δεν θέλουν να φάνε χάμπουργκερ τον αμέσως επόμενο χρόνο από τον θάνατο του Lemmy -αντιθέτως πρέπει να τους λείψει το χάμπουργκερ και να το αναζητήσουν πάλι.»

Από την άλλη μεριά, ο Dee θεωρεί πως το αντίστοιχο που έκαναν τα μέλη της μπάντας του Dio ήταν εντελώς διαφορετική υπόθεση: «Δεν ήταν καθόλου πρέπον για διάφορους λόγους.»

«Θέλω να υπάρξει πρώτα ζήτηση για τους Motorhead. Τότε ίσως να συμβεί κάτι με εμένα, τον Phil Campbell και ενδεχομένως τον Fast Eddie Clark -συν δυο-τρεις μεγάλους σταρ που αγαπούν τους Motorhead. Μπορεί να γίνει κάτι φοβερό, αλλά πρέπει να γίνει στον σωστό χώρο τη σωστή στιγμή.»

  • SHARE
  • TWEET