Μέλος της μπάντας του Alice Cooper σε περιοδεία με τους Thin Lizzy

30/08/2011 @ 09:30
Τον κιθαρίστα της μπάντας του Alice Cooper, Damon Johnson, επιστράτευσαν οι Thin Lizzy για την επερχόμενη αμερικανική περιοδεία τους.

Η ιρλανδική μπάντα, που θα περιοδεύσει ως support στους Judas Priest, χρειάστηκε αντικαταστάτη για τη θέση του κιθαρίστα, αφού ο Richard Fortus θα βρίσκεται στη σκηνή με τους Guns N' Roses μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Αναφορικά με την ένταξή του στους Thin Lizzy, ο Johnson δήλωσε: «Η μουσική τους αποτελεί τη νούμερο ένα επιρροή στην καριέρα μου, ως κιθαρίστας, συνθέτης, τραγουδιστής και performer. Έπαιζα τραγούδια των Lizzy από τότε που ξεκίνησα να παίζω στα bar της Alabama το 1987. Το να είμαι έστω και μία μικρή υποσημείωση στη λίστα των σπουδαίων μουσικών που πέρασαν από το συγκρότημα είναι μία από τις μεγαλύτερες διακρίσεις στη ζωή μου. Είναι κάτι που με τιμάει και με κάνει να νιώθω ενθουσιασμένος!».

Η -ελληνικής καταγωγής- Orianthi Panagaris (γνωστή ως μέλος της μπάντας του Michael Jackson) αντικατέστησε με τη σειρά της τον Johnson στη μπάντα του Alice Cooper.
  • SHARE
  • TWEET