Λεπτομέρειες από το πρόσφατο «reunion» των μελών των Pink Floyd στο Λονδίνο

20/05/2011 @ 12:47
Δηλώσεις του Nick Mason σχετικά με την εμφάνιση του, μαζί με τον David Gilmour, στη συναυλία του Roger Waters στο Λονδίνο φιλοξένησε το Rolling Stone.

O Mason ισχυρίστηκε πως δε γνώριζε ποιά θα είναι η συναυλία που ο David Gilmour θα έκανε τη guest εμφάνισή του και το συνειδητοποίησε όταν έφτασε στην O2 Arena και πέτυχε τους Waters - Gilmour στο soundcheck του "Comfortably Numb". Αφού τελείωσε το soundcheck, οι τρεις τους κάθισαν παρέα και είχαν ένα ελαφρύ γεύμα. Όταν ο Mason ρωτήθηκε αν ανταλλάχθηκαν παραπάνω κουβέντες στο backstage μετά τη συναυλία, απάντησε αστειευόμενος: «Εάν εννοείτε κάτι άλλο πέρα από "Άντε πηδήξου", "Σε μισώ", "Δε θέλω να σε ξαναδώ", όχι, δεν ειπώθηκε κάτι!».

Ο drummer των Pink Floyd, βιώνοντας ως θεατής τη συναυλία για το "The Wall", εξέφρασε το θαυμασμό του για την τεχνολογία που χρησιμοποιείται στο show, ενώ δήλωσε πως η σύμπραξη του επί σκηνής με τους Waters και Gilmour ήταν μια επιβεβαίωση πως ο Waters αναγνωρίζει την προσφορά τους για το "The Wall" και πως αυτοί (Mason, Gilmour) από την πλευρά τους δεν έχουν κανένα πρόβλημα που (ο Waters) κάνει αυτή την περιοδεία.

Τέλος, ο Nick Mason άφησε μια πολύ μικρή ελπίδα ότι ίσως ξαναδούμε στο μέλλον τους τρεις τους επί σκηνής, έστω και σε κάποια συναυλία τύπου "Live 8", ρίχνοντας παράλληλα το «μπαλάκι» για το reunion στον Gilmour, αφού και ο Mason και ο Waters είχαν δηλώσει μετά το "Live 8" του 2005 ότι είναι ανοικτοί για περαιτέρω δραστηριότητα με τους Pink Floyd.
  • SHARE
  • TWEET