Κυκλοφόρησε το πρώτο βίντεο από την νέα δισκογραφική δουλειά των Karma Violens

Πρόκειται για το τραγούδι "Floating In Sadness" από το άλμπουμ "Skin Of Existence"

14/04/2015 @ 16:06
Στη δημοσιότητα έδωσαν οι Karma Violens το πρώτο βίντεο από τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Skin Of Existence".

Το βίντεο είναι για το τραγούδι "Floating In Sadness" και είναι μακράν ό,τι πιο ολοκληρωμένο έχει παρουσιάσει η μπάντα μέχρι στιγμής. Δείτε το στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Πίσω από τη σκηνοθεσία και τη δημιουργία του βίντεο βρίσκεται η G.N.P. Productions, η οποία έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με την εγχώρια σκηνή του σκληρού ήχου, έχοντας στο πρόσφατο παρελθόν συνεργαστεί -μεταξύ άλλων- με τους Yellow Devil Sauce, Beggars, Planet Of Zeus (live) και 1000Mods (live).

Το "Skin Of Existence" είναι η παρθενική κυκλοφορία της Growl Records, θυγατρικής της Rock of Angels Records (Outloud, Sarissa, Reload κ.ά.) και αποτελεί παραγωγή της ίδιας της μπάντας, ενώ η υπόλοιπη λίστα των credits του άλμπουμ συμπεριλαμβάνει ονόματα όπως αυτά των Daniel Castleman (μίξη / As I Lay Dying, Devildriver, Trivium κ.ά.), Alan Douches (mastering / Mastodon, Suffocation, Clutch κ.ά.) George Emmanuel (engineer / Rotting Christ κ.ά.), Γιάννης Νάκος (artwork / Mortal Torment κ.ά.).

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τους Karma Violens και τη τελευταία τους κυκλοφορία στο site της μπάντας karmaviolens.com, ενώ μπορείτε να προμηθευτείτε το "Skin Of Existence", μαζί με το υπόλοιπο merchandise του σχήματος στο shop.karmaviolens.com.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET