Κυκλοφόρησε το EP "Rock Rap Heavy" από τους Δημήτρη Μεντζέλο & Prejudice Reborn

Διατίθεται δωρεάν μέσω του επίσημου site της συνεργασίας

09/01/2014 @ 12:44
To ολοκληρωμένο EP "Rock Rap Heavy", το οποίο αποτελεί το αποτέλεσμα της rap - metal συνεργασίας του Δημήτρη Μεντζέλου από τα Ημισκούμπρια και των Prejudice Reborn.

Πέντε ολοκαίνουρια κομμάτια, μια μίξη rap και καθαρόαιμου metal, όπως δεν τα έχετε ξανακούσει, μαζί με την ακουστική διασκευή του "Α Ρε Πατέρα"!

Tα κομμάτια που περιλαμβάνονται στο EP "Rock Rap Heavy" είναι τα:

01. Rock Rap Heavy
02. La Strada
03. Kavalaris
04. Poios Gelaei (Samourai)
05. Mary Jane

Το digital EP μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ από το επίσημο site της συνεργασίας ή να το ακούσετε στον παρακάτω σύνδεσμο στο Youtube.

Ο Δημήτρης Μεντζέλος δήλωσε για το συγκεκριμένο project:

«Όταν αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με τους Prejudice Reborn κανείς από μας δεν ήξερε τι ακριβώς θα συμβεί. Τα παιδιά ξέρουν από Ηip Ηop εγώ ξέρω από Heavy Metal αλλά μέχρι εκεί. Τους είπα λοιπόν απλά να παίξουν Heavy Metal -όπως ξέρουν πολύ καλά να κάνουν- και να μου αφήσουν χώρο να ξεδιπλώσω την παλαβομάρα μου σε στίχους. Και έτσι έγινε.

Τελικά με σεβασμό και αγάπη για τα δύο είδη μουσικής μπήκαμε στο στούντιο, ξεδίπλωσα τις ρίμες μου, ξεδίπλωσαν τις νότες τους, λιώσαμε στις πρόβες και φτιάξαμε τα κομμάτια που θα ακούσετε. Κομμάτια ιδιαίτερα, παράξενα ίσως αλλά ειλικρινή, αυθεντικά και τίμια όπως κάναμε τόσα χρόνια με τον Μιθριδά και τον Πρυτανίνο. Εύχομαι να σας αρέσουν και να τα λιώσετε.

Μέχρι να συναντηθούν οι δρόμοι μας σε κάποιο live καλή ακρόαση.

Είναι Rock ,είναι Rap ,είναι Heavy. Είναι αγάπη για τη μουσική.

Μετά τιμήζ
Δέλτα Μι από τα Ημιζ»

Dimitris Mentzelos & Prejudice Reborn - Rock Rap Heavy

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET