Ξέσπασε εναντίον σουηδικής εφημερίδας ο Keith Richards

30/08/2007 @ 03:43
Την έντονη αντίδραση του Keith Richards προκάλεσε η αρνητική κριτική που δέχθηκαν ο ίδιος και οι Rolling Stones για τη συναυλία τους στο Ullevi του Γκέτεμποργκ στις 3 Αυγούστου από μερίδα του Σουηδικού Τύπου.

Ο Keith Richards μάλιστα έστειλε επιστολή σε άλλη εφημερίδα της Σουηδίας, μέσω της οποίας ζητάει από τους δημοσιογράφους που έκαναν τα αρνητικά σχόλια να ζητήσουν συγγνώμη!

«56.000 άνθρωποι στο Ullevi αγόρασαν εισιτήριο και παρακολούθησαν μία τελείως διαφορετική συναυλία από αυτή που εσείς περιγράψατε! Πως τολμάτε να μειώνετε την εμπειρία που αυτοί έζησαν; Γράψτε την αλήθεια, ήταν καλό show!», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κιθαρίστας των Stones.

Η απάντηση στην επιστολή του Richards ήρθε άμεσα από τον αρμόδιο κριτικό της μίας εκ των εφημερίδων που έκαναν τα αρνητικά σχόλια: «Δεν πρόκειται να απολογηθώ για την άποψή μου. Ο Keith θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη. Στην τελική σε κάποιους κόστισε 145 δολάρια για να δουν ένα rock star που με δυσκολία μπορεί πλέον να παίξει το riff του "Brown Sugar"!

Όπως και να 'χει, τουλάχιστον οι Σουηδοί τους είδαν ζωντανά...
  • SHARE
  • TWEET