Ξανά μαζί Queens Of The Stone Age και Nick Oliveri

«Reunion …χωρίς να είναι reunion», αρκετό για να ανοίξει την όρεξη των οπαδών για κανονική επανένωση

25/09/2014 @ 19:16
Για ακόμη μια φορά, Nick Oliveri και Queens Of The Stone Age θα κάνουν στην άκρη τις διαφορές του παρελθόντος.

Ο Oliveri θα ανέβει επί σκηνής μαζί με το πρώην του συγκρότημα για μια συναυλία στα πλαίσια του Halloween, στις 31 Οκτωβρίου, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του NME. Η συναυλία θα λάβει χώρα στο Forum του Los Angeles. Εκτός των άλλων, ο Oliveri θα είναι και ένας από τους καλλιτέχνες που θα ανοίξουν το show, μαζί με τους Kills.

Ο Oliveri δήλωσε: «Ο Josh (σ.σ.: Homme) μου ζήτησε να παίξω έξι κομμάτια μαζί με τους Queens Of The Stone Age, σαν ένα encore set. Θα είναι reunion χωρίς να είναι reunion. Θα σηκωθώ, θα παίξω μπάσο και θα τραγουδήσω στο τέλος της συναυλίας. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον.»

Οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών μοιάζουν να είναι σε πολύ καλό επίπεδο τελευταία. Τον περασμένο Απρίλιο ο Oliveri έπαιξε μαζί με τους Queens Of The Stone Age για πρώτη φορά τα τελευταία δέκα χρόνια, ενώ συμμετείχε επίσης στον επιτυχημένο περσινό δίσκο του συγκροτήματος, "Like Clockwork".

Ο Oliveri απολύθηκε από τους Queens Of The Stone Age όταν ο Homme έμαθε ότι ο διάσημος μπασίστας είχε κακοποιήσει την κοπέλα του.

Το "...Like Clockwork" των Queens Of The Stone Age είχε συμπεριληφθεί στη λίστα του Rocking.gr με τις καλύτερες κυκλοφορίες του 2013.
  • SHARE
  • TWEET