Κερδίστε προσκλήσεις για τη συναυλία των The Subways στη Θεσσαλονίκη

16/05/2012 @ 11:22
Live κατευθείαν από τον ...υπόγειο! Οι The Subways επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη για μία και μοναδική συναυλία.

Πότε; Παρασκευή 18 Μαΐου 2012
Πού; Block33 (26ης Οκτωβρίου 33, τηλ.: 2310-533533, 6936277995)
Ταμείο: 20 ευρώ
Προπώληση: 15 ευρώ (Metropolis, Tickethouse)
Περιορισμένα e-tickets στο: subways12.eventbrite.com
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Opening Act: Roundlights

Αν βαρεθήκατε να ακούτε το smash hit "Rock 'n' Roll Queen" διασκευασμένο από παντός είδους μικρές και μεγάλες μπάντες, ο Πολυχώρος Πολιτισμού Block33, σας δίνει την ευκαιρία να ...χοροπηδήσετε παρέα με το συγκρότημα που το γέννησε.

Η φοβερή και τρομερή τριάδα από το Hertfordshire της Μεγάλης Βρετανίας μετά τον πάταγο που προκάλεσε από τις τελευταίες τις ζωντανές εμφανίσεις επιστρέφει στην Ελλάδα για να διδάξει τι εστί πραγματικό live show. Το "Kalifornia" από το υπερεπιτυχημένο άλμπουμ τους, το "All Or Nothing", το "Obsession", το "Young For Eternity", το "Oh Yeah" αλλά και νέα κομμάτια από τον τελευταίο δίσκο του σχήματος, όπως το δυνητικό anthem της εποχής μας, "We Don't Need Money To Have A Good Time" θα περάσουν από τα ηχεία του Block33, κάνοντάς σας να χύσετε τόνους ιδρώτα σε κάθε τραγούδι.

Δελτίο Τύπου



Το Rocking.gr εξασφάλισε για τους αναγνώστες του τρεις μονές προσκλήσεις για τη συναυλία των The Subways, την Παρασκευή 18 Μαΐου στο Block33.

Για να διεκδικήσετε μία από αυτές, στείλτε μας ένα e-mail στο contest@rocking.gr, συμπληρώνοντας στο θέμα του "The Subways" και στο κυρίως μέρος τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας), μέχρι την Τετάρτη, 16 Μαΐου στις 21:00.

Οι τρεις νικητές, οι οποίοι θα προκύψουν από κλήρωση, θα ενημερωθούν μέσω e-mail μέχρι την Πέμπτη, 17 Μαΐου.

Καλή τύχη!
  • SHARE
  • TWEET