Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τις συναυλίες των Nazareth

Το Rocking.gr σε στέλνει στο Piraeus Academy στις 14/6 και στο Principal Club-Theater στις 16/6

24/05/2017 @ 10:50

Οι θρύλοι της hard rock, οι Σκωτσέζοι Nazareth, ένα συγκρότημα που εδώ και πέντε δεκαετίες αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της μουσικής, αυτό το καλοκαίρι θα «ηλεκτρίσουν» την Ελλάδα.

Την Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017, στο Piraeus Academy και στις 16 Ιουνίου στο Principal Club-Theater, ο Pete Agnew, ο Jimmy Murrison, ο Lee Agnew και ο Carl Sentance θα παρουσιάσουν στο ελληνικό κοινό τα τραγούδια που δεν λείπουν από καμία rock συλλογή, τα τραγούδια που ενέπνευσαν καλλιτέχνες όπως οι Guns N’ Roses κ.α.

"Love Hurts", "This Flight Tonight", "Razamanaz", "Dream On", "Hair Of The Dog" και πολλές ακόμη επιτυχίες από ένα συγκρότημα που έχει δώσει χιλιάδες συναυλίες. Χαρακτηριστική είναι η απάντηση του Pete Agnew,ενός από τους ιδρυτές του συγκροτήματος, στο ερώτημα αν δεν έχει παίξει σε κάποια πόλη: "If it's got electricity, we've played it"!


Το Rocking.gr σας προσφέρει 15 διπλές προσκλήσεις για τις δύο συναυλίες!

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό μας συμπληρώστε με comment το ονοματεπώνυμο σας και κάνετε public share την ακόλουθη δημοσίευση από το facebook page του Rocking.

Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 5/6.


Στο Piraeus Academy, μαζί με τους Nazareth θα είναι και οι Στέλιος Σαλβαδόρ, Μωρά Στη Φωτιά, Υπόγεια Ρεύματα και Riverbed. Τη συναυλία της Θεσσαλονίκης θα ανοίξουν οι The Skelters.

Όλες οι πληροφορίες για τις συναυλίες εδώ και εδώ.

  • SHARE
  • TWEET