Καπνός στον ορίζοντα των... Tool

Tι ανέβασε και έγραψε στο instagram o Adam Jones και η πιθανότητα συμμετοχής του Mastelotto των King Crimson στο νέο δίσκο

12/10/2014 @ 13:10
Tool πάντα έπαιρναν το χρόνο τους , αλλά ακόμα και για αυτούς τα 8 χρόνια από την τελευταία τους δουλειά, είναι πολλά…

Μετά από αρκετό καιρό στο επίσημo site τους (http://www.toolband.com) υπάρχει ενημέρωση για την πορεία του νέου δίσκου και είναι μάλλον τα καλύτερα νέα που διαβάσαμε εδώ και μήνες. Γίνεται λόγος για πιθανή συμμετοχή του ντράμερ των King Crimson Pat Mastelotto, μία από τις αγαπημένες μπάντες των Tool και από αυτές που τους επηρέασαν βαθιά.

Ο κιθαρίστας Adam Jones ανέβασε τη φωτογραφία που βλέπετε από το στούντιο, στο λογαριασμό του στο Instagram, γράφοντας "#SmokeOnTheHorizon" δηλαδή «καπνός στον ορίζοντα». Οσο για το πως θα ηχεί ο νέος δίσκος τα μοναδικά που έχουν ειπωθεί από τους ίδιους είναι πως θα είναι πιο πειραματικό, πιο heavy και πως ένα από τα τραγούδια έχει πάνω από 10 λεπτά διάρκεια. Και βέβαια πως η καθυστέρηση οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη δικαστική διαμάχη που έχουν εμπλακεί, με εκατομμύρια δολάρια στη… μέση, με ασφαλιστικά και πνευματικής ιδιοκτησίας θέματα.

Παράλληλα, το site αναφέρει τα εξής: «Ο καλός φίλος μας Pat Mastelotto πέρασε μια βόλτα από το loft των Tool, για να ακούσει πως κυλάει η ηχογράφηση. Τα καλά νέα για όσους περιμένετε το νέο δίσκο, είναι πως το γράψιμο και οι ενορχηστρώσεις πάνε σχετικά χαρά». Ο διαχειριστής του site της μπάντας εστιάζει στη συνέχεια στις συναυλίες των King Crimson αυτή την εποχή με το πείραμα των τριών ντράμερ επί σκηνής, γεγονός που αποθεώνει και καλεί τον κόσμο να τους δει.

tool_studio
  • SHARE
  • TWEET