Καμπάνια για να ...μην παίξουν οι Nickelback στο Λονδίνο

Τα χρήματα για να κρατήσουν τους Nickelback μακριά από το Λονδίνο μαζεύονται μέσω Kickstarter

04/10/2014 @ 11:30
Το να συγκεντρώνουν μουσικόφιλοι χρήματα χρησιμοποιώντας καμπάνιες crowdfunding για να φέρουν το αγαπημένο τους συγκρότημα στην πόλη τους είναι κάτι γνωστό και ιδιαίτερα διαδεδομένο στις ημέρες μας...

Τώρα, όμως, για πρώτη φορά βλέπουμε καμπάνια που έχει ως στόχο να μην παίξει ένα συγκρότημα σε μια συγκεκριμένη πόλη.

Την καμπάνια ξεκίνησε ο Craig Mandell, εμπνευσμένος από την επιτυχημένη προσπάθεια του φίλου του, Andrew Goldin, ο οποίος κατάφερε να μαζέψει αρκετά χρήματα για να φέρει τους Foo Fighters στο Richmond της Virginia για μια συναυλία.

Αν και οι Nickelback δεν έχουν κανονισμένη συναυλία στο Λονδίνο, ο Mandell προνοεί και επιχειρεί να μαζέψει 1000 δολάρια για να τους κρατήσει όσο πιο μακριά γίνεται!

«Απλά φανταστείτε το, χιλιάδες -ίσως δεκάδες χιλιάδες- μουσικόφιλοι, όλοι τους να μην βλέπουν μία αποκλειστική συναυλία των Nickelback στο Λονδίνο. Θα είναι συγκινητικά τέλειο!», δηλώνει ο ίδιος ο Mandell.

Όσοι συνεισφέρουν στην καμπάνια θα έχουν τη δυνατότητα να σταλεί ένα γράμμα το εκ μέρους τους στο management της Καναδικής μπάντας. Η σοβαρότητα του μηνύματος θα εξαρτάται από το ποσό των χρημάτων που κατέθεσαν.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Nickelback είναι ένα από τα συγκροτήματα με τις περισσότερες αντιπάθειες. Μάλιστα, σε δημοσκόπηση που είχαμε αναδημοσιεύσει πέρσι, είχαν κατακτήσει τη δεύτερη θέση στη λίστα με τα χειρότερα συγκροτήματα των '90s.
  • SHARE
  • TWEET