Kamelot και Firewind σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

22/01/2008 @ 03:29
Το MMD θα είναι μαζί σας και μετά το festival του Μαρτίου. Ενα μήνα μετά και λίγο πριν το Πάσχα θα βρεθούμε ξανά μαζί υπό τους ήχους των πολυαγαπημένων Kamelot και ιδιαίτερα του νέου δίσκου τους "Ghost Opera" που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Μαζί με την αμερικανό-φινλανδό-γερμανική power metal μπάντα, θα παίξουν και οι «δικοί μας» Firewind, το συγκρότημα του βιρτουόζου Gus G, του μόνου Έλληνα κιθαρίστα που είχε την τιμή να έχει δικό του μοντέλο κιθάρας (signature model) από την ESP, τη μεγαλύτερη ιαπωνική κατασκευάστρια μουσικών οργάνων.

Το άκρως μεταλλικό ντουέτο θα πραγματοποιήσει δύο εμφανίσεις, στο Fuzz Club (Λεωφ. Βουλιαγμένης 22) και στο Υδρόγειος Live (26ης Οκτωβρίου 33), σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις 16 και 17 Απριλίου αντίστοιχα.



Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά online, από τα Village Cinemas και την www.ticketquest.gr και φυσικά σε σημεία Αθήνας και Θεσσαλονίκης (δισκοπωλεία + Village Cinemas) από τα μέσα Ιανουαρίου. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 30 ευρώ προπώληση και 35 ευρώ στα ταμεία.

Οι πωλήσεις των εισιτηρίων της ευρωπαϊκής περιοδείας των Kamelot βρίσκονται στο top 5 φέτος, γι' αυτό προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας από νωρίς.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET