Και οι The Answer μαζί με τους AC/DC στην Αθήνα

08/05/2009 @ 02:22
Το είχαμε γράψει από το Φεβρουάριο, πλέον επαληθεύεται και από το στόμα των διοργανωτών: Στις 28 Μαΐου 2009, στην απόλυτη rock n roll βραδιά, οι The Answer θα ανοίξουν την αυλαία στους θρυλικούς AC/DC.

H τετραμελής ιρλανδέζικη μπάντα μετά από μια πορεία εννέα χρόνων στα μουσικά δρώμενα και έχοντας παίξει σε μεγάλα headlining tours σε Μ. Βρετανία, Ιαπωνία και Αυστραλία, μαζί με γκρουπ όπως οι Rolling Stones, The Who και Aerosmith, κερδίζει δίκαια τη θέση του opening act πριν την πολύ-αναμενόμενη εμφάνιση των AC/DC, στις 28 Μαΐου, στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ήδη περιοδεύουν μαζί τους σε όλη την "Black Ice Tour"!

Με δύο άλμπουμ αριστουργήματα, οι The Answer έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις! O frontman, Cormac Neeson, είναι ένα αδιαμφισβήτητο ταλέντο με «βαριά», εκφραστική φωνή και μοναδική ερμηνεία. Ο Paul Mahon παίζει κιθάρα με εντυπωσιακό τρόπο, έχοντας επηρεαστεί από το blues και την rhythm 'n' blues. Μαζί με το υπόλοιπο team, οι The Answer, οι τέσσερις αυτοί Ιρλανδοί, απλά ροκάρουν και μας προετοιμάζουν κατάλληλα για το υπερθέαμα των AC/DC!

AC/DC
Opening Act: The Answer
"Black Ice Tour"
28 Μαΐου 2009
Ολυμπιακό Στάδιο - Αθήνα


Τιμές Εισιτηρίων:
90€: καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου, στο κάτω διάζωμα.
70€: καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου, στο κάτω διάζωμα.
60€: καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου, στο άνω διάζωμα.
80€: όρθιοι, γενικής εισόδου στην αρένα.

Σημεία Προπώλησης:
Ticket House:
Αθήνα - Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Θεσσαλονίκη - Μητροπόλεως 102
Online Sales: www.ticketpro.gr

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET