Και σε κουτάκι η μπύρα των Iron Maiden (video)

300 χιλιάδες Trooper στην αγορά των Η.Π.Α.

14/01/2015 @ 11:14
Η μπύρα των Iron Maiden με την επωνυμία Trooper συνεχίζει να πουλάει κανονικότατα, και πλέον διατίθεται και σε κουτάκι των 500 ml. Τριακόσιες χιλιάδες μονάδες του προϊόντος μάλιστα προορίζονται ήδη για την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μια γεύση από την διαδικασία εμφιάλωσης μπορείτε να πάρετε από το αντίστοιχο φωτογραφικό άλμπουμ στην σελίδα της Trooper στο Facebook, αλλά και από ένα σχετικό video, που επενδύεται μουσικά με το "Trooper".

Ο frontman των Iron Maiden, Bruce Dickinson, σε σχετική δήλωσή του, αναφέρθηκε στα μοναδικά πλεονεκτήματα που διαθέτει το κουτάκι σε σχέση με το γυάλινο μπουκάλι, τα οποία και παραθέτουμε αυτούσια:

«Πρώτον, τα κουτάκια είναι πιο εύκολο να ανακυκλωθούν και να συσκευαστούν, παγώνουν γρηγορότερα, και καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο στο ψυγείο σου.

Δεύτερον, δεν σπάνε, κάτι που σημαίνει πως μπορείς να τα πάρεις μαζί σου σε συναυλιακούς χώρους, αθλητικούς αγώνες, κατασκηνώσεις, παραλίες και φεστιβάλ, όπου τυπικά τα γυάλινα μπουκάλια απαγορεύονται.

Τρίτον, τα αλουμινένια κουτιά παρέχουν προστασία έναντι του φωτός και του αέρα - οι μεγαλύτεροι εχθροί της μπύρας, οπότε η γεύση διατηρείται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.»
  • SHARE
  • TWEET