Και ο Dee Snider μας λέει πως το rock ζει

Ακόμα ένας διαφωνεί με την περιβόητη πλέον ατάκα του Gene Simmons πως το rock πέθανε...

12/09/2014 @ 19:00
Οι αντιδράσεις από την πρόσφατη δήλωση του Gene Simmons των Kiss πως «το rock πέθανε» δεν πρόκειται να σταματήσουν ποτέ. Αυτή τη φορά αντέδρασε ο Dee Snider των Twisted Sister μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

Έγραψε πολλά, σας παραθέτουμε επιγραμματικά τα σημαντικότερα:

«Αν και σέβομαι τον Gene, δεν θα μπορούσε να πέσει πιο έξω. Ναι, το επιχειρηματικό μοντέλο που βοήθησε τόσο τους Kiss αλλά και τη δική μου μπάντα να κάνει λεφτά, έχει ήδη πεθάνει, το έχουμε θάψει. Το ίδιο όμως το  rock 'n' roll είναι ζωντανό. Στα social media, στους δρόμους, στα club και όσοι παίζουν rock το κάνουν γιατί έχουν ως αφετηρία την αγάπη τους για το rock.»

Ο Dee ζητά από τον Gene απλά να ακούσει τις νέες μπάντες και πήρε θέση για το ποιός πραγματικά σκότωσε το rock ως κερδοφόρο επιχείρηση:

«Ήταν τα μεγάλα κεφάλια στις μεγάλες δισκογραφικές. Ποιός ξεχνάει τη μετάβαση στο CD και πόσο μας τα πουλούσαν; Όταν όμως ο κόσμος το διαπιστώνει και μπορεί, επαναστατεί... Το rock και οι rockers μπορεί να μην βγάζουν πολλά λεφτά όπως στο παρελθόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα σταματήσουν.»
  • SHARE
  • TWEET