Judas Priest: «Ευχαριστούμε τον James Durbin και το American Idol που «έβαλαν» το heavy metal σε 30 εκατομμύρια σπίτια»

02/06/2011 @ 11:57
Νέους fans απέκτησαν μέσα σε ένα βράδυ οι Judas Priest μετά τη σαρωτική εμφάνισή τους στο "American Idol", που σημείωσε μεγάλη θεαματικότητα.

O Rob Halford χαρακτήρισε καταπληκτικό αυτό το γεγονός και έσπευσε να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ», τόσο στο διαγωνιζόμενο James Durbin, όσο και στο American Idol, που έδωσαν την ευκαιρία στο heavy metal να ακουστεί σε σχεδόν 30 εκατομμύρια σπίτια στις Η.Π.Α..

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να δηλώσει πως ο Durbin είναι ο ήρωας του συγκροτήματος, ενώ ο ντράμερ των Judas Priest, Scott Travis, είπε πως ο εν λόγω διαγωνιζόμενος είναι η επιτομή του heavy metal! O Halford ισχυρίστηκε πως έμαθε για τον Durbin όταν άρχισαν να φτάνουν μηνύματα στο τηλέφωνό του, την ημέρα που αυτός διασκεύασε το "You Got Another Thing Coming" στη σκηνή του "American Idol".

Στο δημοφιλές talent show των Η.Π.Α. οι Judas Priest ερμήνευσαν μαζί με τον Durbin τα "Living After Midnight" και "Breaking The Law". H εμφάνιση των Judas Priest στο "American Idol" ήταν και η πρώτη του συγκροτήματος με τον κιθαρίστα Richie Faulkner, ο οποίος αντικατέστησε τον K.K. Downing.
  • SHARE
  • TWEET