Johnny Depp: «Ο Shane MacGowan (The Pogues) είναι ένας από τους σημαντικότερους ποιητές του 20ου αιώνα»

08/08/2013 @ 10:36
Ο διάσημος ηθοποιός Johnny Depp δήλωσε στο BBC 6 Music ότι θεωρεί τον τραγουδιστή και ιθύνοντα νου των θρυλικών folk/punk rockers The Pogues έναν από τους σημαντικότερους ποιητές του 20ου αιώνα.

Ο MacGowan συνεργάστηκε πρόσφατα με τον Johnny Depp στο soundtrack της ταινίας του, "The Lone Ranger". «Ο Shane MacGowan είναι απρόβλεπτος. Δεν είναι για κανένα λόγο βαρετός. Είναι φανταστικός άνθρωπος. Ένα πολύ ξεχωριστό πλάσμα. Για μένα, είναι ένας από τους σημαντικότερους ποιητές του 20ου αιώνα.»

Στην ίδια συνέντευξη ο Depp μίλησε για την εποχή που ηχογράφησε μαζί με τους Oasis μέρη του δίσκου "Be Here Now" (1997) καθώς επίσης και για τους Rolling Stones, καθότι προσωπικός φίλος με τον Keith Richards.

«Ο Noel (Gallagher από Oasis) κι εγώ ηχογραφήσαμε την πλειοψηφία αυτού του υλικού σε ένα νησί στο Mustique. Δεν ήταν άσχημος τρόπος να ηχογραφεί κανείς.»

«Οι Rolling Stones δεν με κάλεσαν να παίξω μαζί τους σε καμία από τις πρόσφατες εμφανίσεις τους. Δεν περίμενα πρόσκληση, βέβαια. Ακόμα και η ιδέα θα με έκανε να λιώσω. Θα έτρεμα.»

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, ο Johnny Depp είχε αποκαλύψει ότι «δεν απέχει πολύ από το να παρατήσει την ηθοποιία», αν και προς το παρόν δουλεύει πάνω στη νέα του ταινία με τον Morgan Freeman, "Transcendence".

Υπενθυμίζουμε ότι τον Φεβρουάριο ο Johnny Depp κυκλοφόρησε ένα άλμπουμ με θαλασσινά και πειρατικά τραγούδια, ονόματι "Son Of Rogue's Gallery: Pirate Ballads, Sea Songs And Chanteys".

Στον δίσκο συμμετείχαν πολλοί καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων οι ηθοποιοί Tim Robbins, Anjelica Huston και οι τραγουδιστές Iggy Pop, Michael Stipe, Courtney Love, Shane MacGowan, Tom Waits και Nick Cave.
  • SHARE
  • TWEET