John Petrucci: «Η έκκληση του Portnoy να ξαναγίνει μέλος των Dream Theater άργησε»

13/05/2011 @ 10:58
Κοινή συνέντευξη έδωσαν ο John Petrucci και ο Jordan Rudess των Dream Theater και φυσικά δε θα μπορούσαν να μην αναφερθούν στο σήριαλ της αποχώρησης του Mike Portnoy από το συγκρότημα αλλά και το γιατί αρνήθηκαν να τον δεχθούν ξανά πίσω στη μπάντα.

Όπως δήλωσαν και οι δύο, η φυγή του Portnoy από το συγκρότημα ήταν κάτι που τους προκάλεσε μεγάλη θλίψη, αλλά προσπάθησαν να το ξεπεράσουν και να προχωρήσουν μπροστά ως συγκρότημα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ψάξουν για νέο drummer και τελικά να καταλήξουν στον Mike Mangini. Τότε όμως ο Portnoy ήρθε και τους ζήτησε να ξαναμπεί στο συγκρότημα, θεωρώντας λάθος την απόφαση να τους εγκαταλείψει.

Όμως, ο Mangini είχε ήδη παραιτηθεί από τη δουλειά του ως καθηγητής στο πανεπιστήμιο Berklee, είχε ήδη αρχίσει να εργάζεται για το νέο άλμπουμ των Dream Theater και επιπλέον τα υπόλοιπα μέλη των Dream Theater ένιωθαν ότι τα πράγματα επιτέλους είχαν μπει σε μια σειρά, ύστερα από κάποιους ταραχώδεις μήνες. Οπότε, η έκκληση του Portnoy να ξανακαθίσει στα drums του συγκροτήματος δεν έγινε δεκτή.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Petrucci εξέφρασε δημοσίως τη δυσαρέσκεια του για τη συνεργασία του Portnoy με τους Avenged Sevenfold. Όπως δήλωσε, δεν τον πείραξε το γεγονός ότι ο Portnoy ηχογράφησε με τους Avenged Sevenfold, αλλά το ότι στη συνέχεια περιόδευσε μαζί τους, παράπονο που του εξέφρασε και σε προσωπικές τους συζητήσεις.
  • SHARE
  • TWEET