Iron Maiden επί σκηνής με συμφωνική ορχήστρα;

O Nicko McBrain το ρίχνει στο τραπέζι και βλέπουμε...

17/10/2015 @ 12:11
Την Πέμπτη που μας πέρασε, ο ντράμερ των Iron Maiden, Nicko McBrain, έδωσε συνέντευξη στον Andy Preston του 98,7 The Gater, ραδιοφωνικού σταθμού της Florida, και είπε μεταξύ άλλων αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα όσον αφορά την άποψή του για το νέο άλμπουμ και την πιθανότητα να εμφανιστεί το συγκρότημα επί σκηνής συνοδεία ορχήστρας.

Σχετικά με το "The Book Of Souls":

«Πιστεύω ότι είναι το "The Number Of The Beast" της νέας χιλιετίας. Νομίζω ότι το "The Number Of The Beast" ήταν το καλύτερο, από εκείνους τους τρεις δίσκους... Ήταν φοβερό και καθιέρωσε τους Iron Maiden. Έπειτα, φυσικά, πήραν καινούργιο ντράμερ στο συγκρότημα -έναν πολύ όμορφο τύπο αν θέλετε τη γνώμη μου.

Ο κόσμος πολύ συχνά παρερμηνεύει και ισχυρίζεται ότι πάντα ο Nicko λέει ότι ο καινούργιος δίσκος είναι ο καλύτερός τους. Αλλά αυτός εδώ είναι σίγουρα, δίχως καμία αμφιβολία, ο καλύτερος δίσκος που έχουμε κυκλοφορήσει ποτέ.»

Σχετικά με το αν το συγκρότημα θα παίξει ποτέ το 18-λεπτο "Empire Of The Clouds" ζωντανά:

«Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν θα το κάνουμε. Όχι λόγω της διάρκειάς του. Απλά, υπάρχει πολλή ενορχήστρωση και το πιάνο που παίζει ο Bruce... Ας πούμε ότι δεν είμαστε έτοιμοι να το παίξουμε ζωντανά. Το θέμα είναι... Αυτό που θα ήθελα να δω τους Maiden να κάνουν πριν σταματήσουν το σύνηθες πρόγραμμα περιοδειών που κάνουν, θα ήθελα να κάνουμε κάτι παρόμοιο με αυτό του Jon Lord και την συμφωνική ορχήστρα του Λονδίνου, στο Albert Hall.

Θα ήθελα να δω τους Iron Maiden με ορχήστρα, γιατί υπάρχει πολύ υλικό. Φερ' ειπείν, το "Alexander The Great" είναι ένα κομμάτι που πολύς κόσμος γκρινιάζει ότι δεν έχουμε παίξει ποτέ. Θα ήθελα να κάνουμε τέτοια πράγματα.»


Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη στον ακόλουθο σύνδεσμο.
  • SHARE
  • TWEET