Η επίσημη ανακοίνωση των Baroness για το αυτοκινητικό τους ατύχημα

20/08/2012 @ 13:59
Στις 15 Αυγούστου το tour bus των Baroness ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε από μία οδογέφυρα ύψους εννέα μέτρων, κοντά στην πόλη Bath της Αγγλίας.

Στο ατύχημα τραυματίστηκαν και τα εννέα άτομα που επέβαιναν, ενώ ο οδηγός του λεωφορείου βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το συγκρότημα από την Georgia εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση δίνοντας κάποιες λεπτομέρειες για το περιστατικό:

«Τα μέλη του συγκροτήματος και το υπόλοιπο πλήρωμα αναρρώνουν από τα τραύματα που προκλήθηκαν μετά το ατύχημα του λεωφορείου τους που συνέβη την Τετάρτη το πρωί έξω από την πόλη Bath.

Ο John Baizley έχει σπάσει το αριστερό του χέρι και το αριστερό του πόδι. Ο Allen Blickle και ο Matt Maggioni υποφέρουν από κάταγμα σπονδύλου. Και οι τρεις θα παραμείνουν στο νοσοκομείο, ενώ αντίθετα ο Pete Adams έλαβε τις πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο.

Τρία από τα πέντε μέλη του πληρώματός μας που βρίσκονταν μέσα στο λεωφορείο πήραν επίσης εξιτήριο. Ένα μέλος θα μείνει στο νοσοκομείο για κάποιες ακόμη εξετάσεις ενώ ο οδηγός του λεωφορείου εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Παρακαλούμε μείνετε συντονισμένοι για τις επόμενες ενημερώσεις σχετικά. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας αυτή τη φοβερά δύσκολη στιγμή για εμάς.»
  • SHARE
  • TWEET