Η Chrissie Hynde διασκευάζει το "Let It Be"

Ακόμα ένα δείγμα από την συλλογή με τις διασκευές σε τραγούδια του Paul McCartney

05/11/2014 @ 08:04
Στις 18 Νοεμβρίου κυκλοφορεί το "The Art Of McCartney", ένα άλμπουμ φόρος-τιμής στον Paul McCartney με 42 διασκευές τραγουδιών του.

Χθες δόθηκε στη δημοσιότητα ακόμα ένα τραγούδι, η διασκευή της Chrissie Hynde στο κλασικό των Beatles "Let It Be". To lyric video μπορείτε να το δείτε από εδώ.

«Είναι μία από τις κορυφαίες γυναίκες rock stars όλων των εποχών» δηλώνει ο παραγωγός του δίσκου, Ralph Sall, ο οποίος καταλήγει: «Ξέρω πως η τραγουδίστρια των Pretenders και ο Paul είχαν και μια μικρή ιστορία μαζί, και σκέφτηκα πως θα ήθελε πολύ να συμμετέχει».

O πρώην παραγωγός του Paul McCartney, Ralph Sall, προσπαθούσε έντεκα χρόνια να μαζέψει, να πείσει και να οργανώσει διάσημους μουσικούς να διασκευάσουν τραγούδια του Paul. Εκτός από την Hyde, συμμετέχουν: Bob Dylan στο "Things We Said Today", Alice Cooper στο "Eleanor Rigby", Brian Wilson στο "Wanderlust", Willie Nelson στο "Yesterday," Roger Daltrey στο "Helter Skelter", Def Leppard στο "Helen Wheels" και ακόμα οι Kiss, Heart, Smokey Robinson, Sammy Hagar κλπ.
  • SHARE
  • TWEET