"Fortress" τιτλοφορείται το νέο άλμπουμ των Alter Bridge

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες ότι κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο

25/07/2013 @ 11:59
Ο νέος δίσκος των Alter Bridge ονομάζεται "Fortress" και η κυκλοφορία του είναι προγραμματισμένη για τις 30 Σεπτεμβρίου. Ο κιθαρίστας Mark Tremonti δηλώνει ότι η τετράδα των Alter Bridge δούλεψε πολύ σκληρά για να φανεί αντάξια της φήμης που αποκόμισε με τον προηγούμενό της δίσκο, "AB III".

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει τα εξής: «Όταν ξεκινήσαμε την προπαραγωγή του άλμπουμ, πιέσαμε τους εαυτούς μας περισσότερο από ποτέ, ούτως ώστε να αποκομίσουμε το μέγιστο. Θέλαμε αυτό το άλμπουμ να είναι το πιο απρόβλεπτο και συναρπαστικό που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής. Από την αρχική ανταπόκριση που έχουμε λάβει, φαίνεται ότι καταφέραμε να επιτύχουμε αυτό που θέλαμε».

Την παραγωγή και την ηχογράφηση του "Fortress" επιμελήθηκε για ακόμη μια φορά ο Michael "Elvis" Baskette (Stone Temple Pilots, Incubus, Trivium) στο studio του στην Florida, ιδιαίτερη πατρίδα της μπάντας. Μερικοί από τους τίτλους των δεκατριών τραγουδιών που περιλαμβάνονται στο δίσκο είναι: "Cry Of Achilles", "Bleed It Dry", "Farther Than The Sun", "All Ends Well", "Fortress".

Την κυκλοφορία του δίσκου θα ακολουθήσει ένα και μοναδικό show επί αμερικανικού εδάφους, στις 4 Οκτωβρίου στο Orlando, και ευρωπαϊκή περιοδεία, η οποία θα ξεκινήσει στις 16 Οκτωβρίου από το Nottingham της Μεγάλης Βρετανίας και θα καταλήξει έναν ακριβώς μήνα αργότερα στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας.
  • SHARE
  • TWEET