Επίσημη συμμετοχή του Γιώργου Φακανά στο NAMM Show 2014

Το διάσημο event διεξάγεται στο Los Angeles από τις 23 έως τις 26 Ιανουαρίου

17/01/2014 @ 21:54
Ο Γιώργος Φακανάς συμμετέχει επίσημα στο NAMM Show 2014 στο Los Angeles (23-26 Ιανουαρίου)

Ο Vinnie Fodera του έκανε τη μεγάλη τιμή να τον καλέσει να παραβρεθεί και να παίξει στο ΝΑΜΜ Show στο Los Angeles την επόμενη εβδομάδα. Θα βρεθεί, λοιπόν, στο booth της Fodera παίζοντας μαζί με τους Victor Wooten, Mike Pope και Anthony Jackson, παρουσιάζοντας μουσικές από τα CD του!

Ο ίδιος δηλώνει: «Μοιράζομαι μαζί σας την ευχάριστη προσδοκία μου για ένα ακόμη μεγάλο γεγονός...και με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους φίλους μου Έλληνες μουσικούς που έχουν καταθέσει απλόχερα το ταλέντο τους στα live μας και στα CD μου... νοητά, θα είναι και αυτοί εκεί!»

Είναι η πρώτη φορά που ένας Έλληνας συμμετέχει επίσημα ως Demonstrator μιας μεγάλης εταιρίας μουσικών οργάνων όπως η Fodera Guitars Partners LLC, στο NAMM Show 2014, τη μεγαλύτερη ετήσια συνάντηση της διεθνούς μουσικής βιομηχανίας.

Έτσι, μετά τις συνεργασίες του με τους μεγαλύτερους μουσικούς του κόσμου (Dave Weckl, Anthony Jackson, Mike Stern, Dennis Chambers, Frank Gambale, Guthrie Govan, Alex Acuna, Horacio 'el Negro' Hernandez, Bireli Lagrene, Eric Marienthal κλπ), τη συμμετοχή του στη διεκδίκηση των βραβείων Grammy 2011, τις εμφανίσεις του σε Αμερική, Ιαπωνία, Κορέα, Ευρώπη, τις συνεχείς κριτικές και αναφορές του διεθνούς τύπου στο έργο του και τη συνεχή δισκογραφική του παραγωγή (10 CD και ξεκινά το ενδέκατο), ο Γιώργος Φακανάς πετυχαίνει μια ακόμη τιμητική παρουσία στη πορεία του:

NAMM Show 2014 - Los Angeles!

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET