Επανένωση του κλασικού line-up των Kiss (;)

Για την τελετή του Rock And Roll Hall Of Fame

18/12/2013 @ 10:48
Όπως ανακοινώθηκε χθες, οι Kiss είναι εκ των καλλιτεχνών που θα μπουν στο Rock And Roll Hall Of Fame.

Με δηλώσεις του για το περιοδικό Rolling Stone, ο Gene Simmons δήλωσε ότι είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να παίξει ξανά με  τα θρυλικά μέλη των Kiss, Peter Criss και Ace Frehley, παρά την ένταση που υπάρχει στις σχέσεις τους.

Όταν ρωτήθηκε ποιο line-up θα εμφανιστεί στην τελετή του Rock And Roll Hall Of Fame, απάντησε: «Οι Kiss είναι οι Tommy Thayer, Eric Singer, Paul Stanley και Gene Simmons. Είναι σαν να με συστήνεις εμένα στη γυναίκα σου και να σου λέω 'για κάτσε, πού είναι οι προηγούμενες γυναίκες σου;'. 'Ναι, ήμουν παντρεμένος μαζί τους, αλλά τώρα είμαι εδώ'. Αυτό είναι ένα επιχείρημα, τα υπόλοιπα θα τα βρούμε καθώς κυλάει ο χρόνος. Όλο αυτό το θέμα αφορά τους οπαδούς. Αν οι οπαδοί δεν νοιάζονταν, δεν θα βρισκόμασταν εδώ.»

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το αν είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να παίξει με τον Peter Criss και τον Ace Frehley, απάντησε: «Ναι, γιατί όχι; Ήταν εξίσου σημαντικοί στο σχηματισμό του συγκροτήματος. Όταν έχεις παιδιά με την πρώτη σου γυναίκα, της χρωστάς πολλά. Το ότι ξαναπαντρεύτηκες, δεν υποβαθμίζει αυτό το γεγονός.»
  • SHARE
  • TWEET