Εκδρομή από την Αθήνα για τη δεύτερη μέρα του 2310 Festival της Θεσσαλονίκης

25/05/2011 @ 09:42
Η δεύτερη ημέρα του 2310 Festival προκάλεσε αναστάτωση στο συναυλιακό κοινό της Ελλάδας: Έρχονται οι Suede! Αλλά όχι στην Αθήνα! Η Ticket Arena, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των μελών της, διοργανώνει εκδρομή με πούλμαν για τη συγκεκριμένη δεύτερη ημέρα.

Το κόστος συμμετοχής είναι 85 ευρώ και περιλαμβάνει:

- Μεταφορά με πούλμαν Mercedes Travego & Tourismo (αναχώρηση από Αθήνα το μεσημέρι της 7ης Ιουλίου, αναχώρηση από Θεσσαλονίκη μετά το τέλος της συναυλίας).
- Εισιτήριο συναυλίας, άμεση είσοδο στο χώρο της συναυλίας κατά την άφιξη στο Καυτατζόγλειο Στάδιο.
- Αναμνηστικά της συναυλίας προσφορά της Detox, της Ticket Arena και των συνεργατών της.

Η τιμή είναι τελική και η Ticket Arena δε θα σας χρεώσει καμία επιπλέον προμήθεια κατά την παραγγελία σας, όποιον τρόπο πληρωμής και αν επιλέξετε! Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής (ώρες, χώροι συνάντησης κλπ.) θα ανακοινωθεί το επόμενο δεκαήμερο.

Το Line Up της βραδιάς:

James
Το καλοκαίρι του 2009 οι James έγραψαν συναυλιακή ιστορία στην Θεσσαλονίκη: για πρώτη φορά, ένα συγκρότημα κατάφερε να γεμίσει για τρεις συνεχόμενες ημέρες το Θέατρο Γης, όπου περισσότεροι από 20.000 οπαδοί τους στην κυριολεξία αποθέωσαν τον Tim Booth και την παρέα του. Η εμφάνισή τους στο 2310 Festival θα είναι και η μοναδική για την Ελλάδα κατά τη διάρκεια ολόκληρης της φετινής χρονιάς, γι' αυτό και μας επιφυλάσσουν αρκετές εκπλήξεις σε αυτό το live!  

Suede
H επανένωσή τους ήταν αίτημα ετών για τους οπαδούς τους. Όταν πριν λίγους μήνες έγινε γνωστό ότι ο Brett Anderson και η παρέα του θα ξαναπεριοδεύσουν, τα μεγαλύτερα φεστιβάλ έδωσαν μάχη για να τους εντάξουν στο line-up τους. Άλλωστε, οι Suede κυριολεκτικά κυριάρχησαν στα '90s και είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα βρετανικά συγκροτήματα στην ιστορία. Και οι τέσσερις δίσκοι τους που κυκλοφόρησαν τη δεκαετία του '90 έγιναν χρυσοί, με τους τρεις να φτάνουν ως και στο Νο1 των charts! Το συγκρότημα ήταν διαρκώς στην επικαιρότητα, με καθε νέο single τους να κάνει επιτυχία: "She's In Fashion", "Trash", "Beautiful Ones", "Saturday Night", "Animal Nitrate", "So Young", "Stay Together", "We Are The Pigs", "Lazy", "Filmstar", "New Generation" είναι μόνο μερικά από τα τραγούδια τους που έγραψαν ιστορία. Από το 2003, όταν και διαλύθηκαν, ο μύθος των Suede συνέχισε να μεγαλώνει. Η παρουσία τους στη Θεσσαλονίκη και τη σκηνή του 2310 Festival είναι ένα πραγματικά αναπάντεχο δώρο για τους οπαδούς τους!

The Subways
Το "Rock & Roll Queen" τους έκανε διάσημους. Το δικαιούνται άλλωστε πέρα ως πέρα: είναι καυτοί επι σκηνής, τα τραγούδια τους ειναι ακριβώς αυτό που ονομάζουμε rock n roll ύμνοι και το ελληνικό κοινό τους λατρεύει. Οι Subways, μετά από τις δύο προηγούμενες sold out εμφανίσεις τους στη Θεσσαλονίκη, επιστρέφουν στην πόλη για να μας προσφέρουν στο ροκ πανηγύρι που ξέρουν καλά να στήνουν στις συναυλιες τους!

My Excuse
Το δυναμικό ποπ-ροκ συγκρότημα που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στα live-bars της Θεσσαλονίκης (τους γνωρίσαμε και ως Dr.Funk στα πρώτα βήματά τους), στην πρώτη του εμφάνισή σε μεγάλο open-air festival, μάς υπόσχεται να ξεσηκώσει το κοινό με δυναμικές διασκευές και πρωτότυπα κομμάτια από τη δισκογραφία τους.

Περισσότερες Πληροφορίες:
info@ticketarena.gr
www.ticketarena.gr
  • SHARE
  • TWEET