Εκδρομή για το live των Metal All Stars στη Σόφια: Κερδίστε μια θέση (μεταφορά + εισιτήριο)!

6 τραγουδιστές, 5 κιθαρίστες, 2 μπασίστες και 3 ντράμερ από 17 πασίγνωστα metal συγκροτήματα, θα παίξουν στην ίδια σκηνή

10/02/2014 @ 11:33
Οι Metal All Stars στην Βουλγαρία!
23/3/2014 - Arena Armeec

6 τραγουδιστές, 5 κιθαρίστες, 2 μπασίστες και 3 ντράμερ από 17 πασίγνωστα metal συγκροτήματα, θα παίξουν στην ίδια σκηνή!
Μεταξύ άλλων: Phil Anselmo, Joey Belladonna, Udo, Max Cavalera, Zakk Wylde, Ross The Boss, Jasin Toddex...

Το dailytrips.gr διοργανώνει εκδρομή / μεταφορά στην συναυλία των Metal All Stars που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Σόφια της γειτονικής Βουλγαρίας.

Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί στις 09:00 το πρωί (23/3/2014) από την Καμάρα (Θεσσαλονίκη) και η επιστροφή θα γίνει στο ίδιο σημείο αμέσως μετά το πέρας της συναυλίας.

Βασική προϋπόθεση αποτελεί η ύπαρξη διαβατηρίου σε ισχύ ή η ύπαρξη νέας ευρωπαϊκής ταυτότητας. Εάν υπάρχουν άτομα κάτω των 18 ετών χωρίς συνοδό θα πρέπει να ενημερώσουν διότι θα χρειαστεί να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση του Ν. 105 με υπογραφή και των δύο γονέων.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδρομή μπορείτε να βρείτε εδώ και εδώ.

Το Rocking.gr εξασφάλισε για έναν τυχερό αναγνώστη του μία θέση (μεταφορά + εισιτήριο αρένας) για το live των Metal All Stars.

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό μας, ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο (ο οποίος οδηγεί στη σελίδα του Rocking.gr στο Facebook) και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην αντίστοιχη φόρμα.

Διαγωνισμοί Rocking.gr: Κερδίστε μία θέση (μεταφορά + εισιτήριο) στην εκδρομή για τη συναυλία των Metal All Stars στη Σόφια
  • SHARE
  • TWEET