Duff McKagan στους Guns N' Roses και επισήμως

Θα συμμετάσχει σε πέντε συναυλίες

02/04/2014 @ 10:52
Ύστερα από τις φήμες και τις ενδείξεις που ήθελαν τον Duff McKagan να επιστρέφει στους Guns N' Roses για μια σειρά συναυλιών, ο τωρινός μπασίστας του συγκροτήματος, Tommy Stinson επιβεβαίωσε πως ο McKagan θα τον αντικαταστήσει σε πέντε προγραμματισμένες συναυλίες.

«Είχα αυτές τις συναυλίες με τους Replacements που προέκυψαν την ίδια περίοδο με την νοτιοαμερικάνικη περιοδεία και υπήρχε ένα ζήτημα προγραμματισμού», δηλώνει ο Stinson στο Billboard και συνεχίζει:

«Δεν ήθελα να «αναστατώσω» τους Guns λέγοντας, «hey, δεν μπορώ να κάνω αυτή την περιοδεία» ή κάτι τέτοιο. Ευτυχώς, κάποιος ήταν σε θέση να βρει τον Duff, ο οποίος ήταν θετικός στην ιδέα να το κάνει. Ο Duff είναι καλός τύπος και προσπαθεί να βοηθήσει τον Axl. Οπότε λέω «ευχαριστώ φίλε, για την κάλυψη σε αυτό το σημείο». Νομίζω ότι ο κόσμος ανυπομονεί γι' αυτό. Θα είναι ωραίο για όλους.»

Ο McKagan από τη μεριά του δήλωσε τα εξής:

«Είναι πολύ ωραίο που θα παίξω αυτά τα τραγούδια και ανυπομονώ να δώσω συναυλίες ξανά μαζί με τον φίλο μου. Η Νότιος Αμερική ήταν πάντοτε ένα ανατρεπτικό μέρος για το rock 'n' roll και είναι τιμή μου που θα επιστρέψω εκεί.»

Η συνένωση Axl Rose και Duff McKagan αφορά στο διάστημα 6 με 17 Απριλίου για δύο συναυλίες στην Βραζιλία και από μία σε Αργεντινή, Βολιβία και Παραγουάη. Τελευταία φορά που ο McKagan συμμετείχε σε ολόκληρη συναυλία των Guns N' Roses ως κανονικό μέλος του group ήταν το μακρινό 1993.
  • SHARE
  • TWEET