«Δεν ήμουν χαρούμενος με τον τρόπο που έπαιζαν οι Judas Priest»

Ο K.K. Downing μιλά για την αποχώρηση και την περίπτωση να ξαναπαίξει

12/06/2015 @ 10:57
O K.K. Downing σε συνέντευξή του στο Guitar International αναφέρθηκε στον κυριότερο λόγο που τον έκανε να αποχωρήσει το 2011 από τους Judas Priest

«Δεν ήμουν χαρούμενος με τον τρόπο που έπαιζαν οι Judas Priest στις συναυλίες. Σκεφτόμουν πως θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα, όχι βέβαια πως οι οπαδοί μας θα το καταλάβαιναν. Για μένα, οι Priest ήταν πάντα μια πανίσχυση μηχανή και όσο κι αν γερνάς, θέλει να παραδίδεις το 110% για όσους έρχονται και πληρώνουν πολλά λεφτά. Αυτό πάντα πίστευα πως πρέπει να είναι έμφυτο».

Λίγο πριν φύγει, ο Downing ισχυρίζεται πως ήταν πολύ κοντά στο να συμμετέχει στην τεράστια Epitaph περιοδεία και δηλώνει ευχαριστημένος που η μπάντα συνεχίζει μέχρι σήμερα. Όπως είναι χαρούμενος και για τον Richie Faulkner. «Ποτέ δεν πίστευα πως θα υπήρχε ένας που θα έπαιζε σαν εμένα και να μου μοιάζει κιόλας. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά για τους φανς».

Όσο για την περίπτωση να ανέβει ξανά μαζί τους στη σκηνή για μια συναυλία ή έστω για ένα τραγούδι, ο Downing απαντά γελώντας: «Όχι, δεν θα συμβεί ποτέ»!
  • SHARE
  • TWEET