Δελτίο Τύπου: Ο Leonard Cohen στο Terra Vibe τον Ιούλιο

20/05/2008 @ 09:36
Ο τραγουδιστής, συνθέτης και ποιητής Leonard Cohen, που έχει τόσο συνδέσει το όνομα του με την Ελλάδα -και ειδικότερα με την Ύδρα-, έρχεται για να μας χαρίσει μια μοναδική αξέχαστη βραδιά. Η επιστροφή του στη σκηνή είναι θέμα μεγάλης πίστης και αγάπης. Αγάπης που είχε στερήσει εδώ και πολύ καιρό από τους θαυμαστές του. Μετά από 15 ολόκληρα χρόνια, ο Cohen βγαίνει και πάλι στο δρόμο. Ξεκινά από την γενέθλια πόλη του, το Τορόντο, στις 6 Ιουνίου. Θα ταξιδέψουμε νοερά μαζί του μέχρι τον Ιούλιο. Ως τις 30 του μήνα, που θα τον συναντήσουμε στο Τerra Vibe Park.

Στη 50χρονη καριέρα του έχει κυκλοφορήσει 11 άλμπουμ και έχει χαρίσει στίχους και μουσικές σε πολλούς σπουδαίους καλλιτέχνες. Τα τραγούδια του Cohen μάγεψαν όχι μόνο το κοινό αλλά και τους U2, REM, Sting, Nick Cave, Johnny Cash και τόσους άλλους που τα έκαναν «δικά» τους με υπέροχα cover versions.

Στις 10 Μαρτίου μπήκε στο Rock and Roll Hall Of Fame και στην τελετή της απονομής ανακοίνωσε την νέα του παγκόσμια περιοδεία. Σχεδόν όλο το καλοκαίρι θα δώσει συναυλίες στην Ευρώπη, ενώ από τις πιο σημαντικές εμφανίσεις του στη Βρετανία είναι αυτές στα φεστιβάλ Glastonbury και Big Chill.

"Για πολλούς, αυτή η περιοδεία θα είναι η ευκαιρία μιας ζωής να δουν ζωντανά τον θρύλο που ακούει στο όνομα Leonard Cohen. Εμείς, ως εταιρεία, είμαστε ευτυχείς που αναλάβαμε να πραγματοποιήσουμε μια παγκόσμια περιοδεία που συζητείται εδώ και πολλά χρόνια", δήλωσε ο Rob Hallett, στέλεχος της AEG που τον εκπροσωπεί σε αυτή την τουρνέ.

Και εμείς ως κοινό ...παραπάνω απο ευτυχείς ...εκστασιασμένοι!

Ο Cohen θα συνοδεύεται στη σκηνή απο τους:
Roscoe Beck (bass & vocals, music director)
Neil Larsen (keyboard, accordion, brass instruments)
Bob Metzger (guitar, steel guitar & vocals)
Javier Mas (acoustic guitar, oud & misc. string instruments)
Christine Wu (violin, viola, cello & keyboard)
Rafael Gayol (drums & percussion)
Dino Soldo (keyboard, saxophone, wind instruments & vocals)

Ο Cohen ηχογραφεί για την Sony/BMG. Συνεχίζει να δημιουργεί καινούριο υλικό που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του έτους.

Τα εισιτήρια για τη συναυλία του θα ξεκινήσουν να προπωλούνται στις 23 Μαίου και οι τιμές τους θα ειναι:

Pl1: 95 euro, στην ειδική περιοχή αμφιθεατρικά αριστερά και δεξιά της σκηνής με δυνατότητα ειδικού parking δίπλα στο χώρο με αγορά 3 εισιτηρίων.
Γενική είσοδος: 50 euro, Ορθίων.

Σημεία Προπώλησης:
Ticket House Αθήνα (Πανεπιστημίου 42, 210 3608366)
Ticket House Θεσσαλονίκη (Μητροπόλεως 102, 2310 264880)
Online sales: www.ticketpro.gr

Η διοργάνωση της συναυλίας του Leonard Cohen στην Αθήνα έχει την υπογραφή της Di Di Music - Big Star Promotion.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET