Δείτε το video clip για το "The View" από το πολυσυζητημένο Lulu

05/12/2011 @ 10:23
Ο Lou Reed και οι Metallica ανέθεσαν στον βραβευμένο σκηνοθέτη Darren Aronofsky να δημιουργήσει το μουσικό video για το τραγούδι τους "The View".

Το clip περιέχει σκηνές που γυρίστηκαν στο San Francisco και σε αυτό εργάστηκε ως σκηνοθέτης φωτογραφίας ο συνεργάτης του Aronofsky, Matthew Libatique, ο οποίος έχει δουλέψει σε όλες τις ταινίες του διάσημου σκηνοθέτη, συμπεριλαμβανομένων των επιτυχημένων "Black Swan" και "The Wrestler".

Αρχικά, όπως είχαμε γράψει, είχε προγραμματιστεί να γίνει video clip για το τραγούδι "Iced Honey", όμως όταν ο Aronofsky βρέθηκε με τη μπάντα και τον τραγουδιστή στο studio κατέληξαν πως το "The View" θα έπρεπε να είναι αυτό που θα αποκτήσει video.

O σκηνοθέτης δήλωσε πως ενθουσιάστηκε όταν άκουσε το τραγούδι για πρώτη φορά, αφού βρήκε το συνδυασμό της φωνής του Lou Reed και του ήχου των Metallica πολύ ενδιαφέρον.
«Ήταν ένα πάντρεμα που στην επιφάνεια δε βγάζει κανένα νόημα, αλλά αυτή η ένωση άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο έβλεπα και τις δύο πλευρές και εξελίχθηκε σε κάτι εντελώς νέο και φρέσκο. Δε μπορούσα να σταματήσω να το ακούω».

  • SHARE
  • TWEET