Δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "The Great Mass" των Septicflesh

18/02/2011 @ 10:00
Μετά το εξώφυλλο της ειδικής jewel case έκδοσης του "The Great Mass" των Septicflesh, σειρά έχει η αποκάλυψη των τίτλων των κομματιών, τους οποίους βλέπετε παρακάτω:

01. The Vampire From Nazareth
02. A Great Mass Of Death
03. Pyramid God
04. Five-Pointed Star
05. Oceans Of Grey
06. The Undead Keep Dreaming
07. Rising
08. Apocalypse
09. Mad Architect
10. Therianthropy

Η νέα δουλειά της αθηναϊκής μπάντας πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 18 Απριλίου μέσω της εταιρείας Season Of Mist σε πέντε διαφορετικές εκδόσεις. Το artwork σχεδιάστηκε για ακόμα μία φορά από τον τραγουδιστή και μπασίστα της μπάντας, Seth Siro Anton, ο οποίος σχολίασε σχετικά:

«Αυτό είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι του artwork που θα ντύνει το νέο καλλιτεχνικό πείραμα των Septicflesh, "The Great Mass". Είναι ένα μέρος μίας αποκρυφιστικής μηχανής, κατασκευασμένης από σάρκα και μάρμαρο, φαντασία και πραγματικότητα, τάξη και χάος. Μίας μεγάλης μηχανής που αποτελείται από βλάσφημες ενώσεις παράξενων στοιχείων, κατασκευάσματα του ανθρώπου, του δημιουργού των θεών και των δαιμόνων. Ο αλλόκοτος σκοπός τους θα αποκαλυφθεί σύντομα, όταν τα εξώφυλλα όλων των εκδόσεων παρουσιαστούν και συνδυαστούν μεταξύ τους... Ας αρχίσει αυτό το μεγάλο συμπόσιο του αυτο-κανιβαλισμού».



Τη συνέντευξη της μπάντας στο Rocking.gr μπορείτε να διαβάσετε εδώ, ενώ οι πρώτες μας εντυπώσεις από την παρουσίαση του "The Great Mass" βρίσκονται εδώ.

Θυμίζουμε επίσης ότι οι Septicflesh πριν από καιρό κυκλοφόρησαν το πρώτο single του δίσκου για το τραγούδι "The Vampire From Nazareth":

  • SHARE
  • TWEET