Δείτε την εμφάνιση των Queen στα MTV Europe Music Awards 2011

07/11/2011 @ 11:09
Ο Brian May και ο Roger Taylor των Queen παρέλαβαν στη χθεσινή (6 Νοεμβρίου) απονομή του ευρωπαϊκού ΜTV το βραβείο «Global Icon Award».

Λίγο αργότερα έκλεισαν την τελετή ανεβαίνοντας στη σκηνή μαζί με τον τραγουδιστή Adam Lambert κι ερμηνεύοντας τα "The Show Must Go On", "We Will Rock You" και "We Are The Champions", σε μία εμφάνιση που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

Ο Adam Lambert σχολίασε μέσω Twitter: «Τι τεράστια τιμή να τραγουδήσω με τους Queen! Μπορούσα να νιώσω το πνεύμα του Mercury να είναι ζωντανό πάνω στη σκηνή απόψε! Σας ευχαριστώ Brian και Roger».

Λίγο νωρίτερα, για τη βράβευση των σπουδαίων καλλιτεχνών, ο Brian May και ο Roger Taylor παρουσιάστηκαν από την Katy Perry, η οποία είπε: «Εκεί που μεγάλωσα δεν υπήρχε MTV στο σπίτι. Αλλά μία μέρα, ένας φίλος μου μού έπαιξε Queen, αυτή η μουσική μού άνοιξε τα μάτια, ξεκλείδωσε την καρδιά μου, μού πήρε το μυαλό. Ήξερα ξεκάθαρα τι ήθελα να κάνω και ποια ήμουν. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι εδώ αποκλειστικά λόγω της μοναδικότητας των Queen».

Εκτός από την τιμή στους Queen, στη χθεσινοβραδινή τελετή βραβεύθηκαν οι Linkin Park ως καλύτερο rock συγκρότημα και οι Thirty Seconds To Mars ως το καλύτερο alternative.

  • SHARE
  • TWEET